All egendom: trädgård, kök, inredning >> Konstruktion

Ta kontroll över ditt hem med din telefon

Tekniska och digitala lösningar är en naturlig del av vår vardag. Vi arbetar med datorer och nätverk, vi har luftkonditionering och avancerade säkerhetssystem i våra bilar. Vi har interaktiva TV-apparater och mobilt Internet, funktioner som passar in i vår livsstil.

Hur är ditt hem?

Nu är det också möjligt för olika komfortprodukter i ditt hem att kommunicera med varandra enligt 2-vägsprincipen. När du anger ett kommando, t.ex. en fjärrkontroll, utförs din förfrågan, det kontrolleras att kommandot verkligen utförs och en bekräftelse skickas tillbaka till dig. Detta öppnar nya möjligheter i hemmet.

Läs mer: Ändra glädje.

Hur man hanterar ditt hem med en app

Somfy använder den nya tekniken och är en pionjär på marknaden när det gäller att göra ditt hem mer tillgängligt. I bilen, på stranden, i stugan eller i din favoritrestaurang, var du än är, kan du enkelt kommunicera med ditt hem via en smartphone, surfplattform eller dator. Till exempel, om du vill ge någon tillgång till garaget medan du är borta, är det nu möjligt att använda Somfys TaHoma box och smartphone.

Läs också:

Med terrass markis kan du starta grillsäsongen redan nu

Sol och nattliv är inte reserverat för sommaren - även vintersäsongen kan bjuda på verandan hemtrevnad.

Det bästa med det är att investeringar i komplicerad och dyr teknik inte behövs. Allt du behöver göra är att ansluta TaHoma-rutan till ditt befintliga bredband.

Vad gör solljuset med ditt hus?

Vilka möjligheter har du?

Tänk så läcker markisen, mörkarna, gardinerna, låsen och garagedörren var helt automatiserade. Andra fjärrstyrda produkter är terrassvärmare, ljusbrytare, kaffebryggare och takfönster. Kan det vara enklare?

Det finns även fjärrstyrda kontakter för standardlampor, både för inomhus och utomhusbruk. Dessa kontakter kan också användas för praktiskt taget alla typer av hushållsapparater, såsom kaffebryggare, ljudsystem, bakmaskiner, kabinvärmare och mycket mer. Du kan också köpa olika typer av sensorer som ger dig kontroll över ditt hem, inklusive rörelsesensorer, magnetiska kontakter, temperaturgivare, kamera, vatten och rökdetektorer. Det finns också ett intensivt utvecklingsarbete inom energihanteringsprodukter.

Läs också:

Det är nu du borde beställa solskydd

Här får du de bästa tipsen.

Besök Fasade Products hemsida för att se deras utbud av solskydd och garageportar.

Detta är ditt hem framtid

Home Motion från Somfy är en framtidsinriktad investering. Det bygger på en standardiserad plattform som delas av flera ledande tillverkare och är öppen för andra tillverkare att gå med när de är mogna för det.Det är en enkel och praktisk teknik som inte kräver investeringar i dyr och komplicerad specialteknik. Du kan även ansluta fler produkter när du vill utveckla ditt hem.

Nu kan du uppleva, försök köpa TaHoma hos Phase Products, kontakta din återförsäljare där du kan prova nyheterna.

Läs mer: Ta en titt på den nya trenden

Läs också:

5 saker du behöver veta innan du köper solskydd

Så här fortsätter du.

Nu kan du spara från 15-35% på utvalda produkter om du utnyttjar vår vårkampanj. Kontakta oss för gratis visning idag.

ADVERT

Mest populära