All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Ta hand om mönsterrapporten!

Stor mönstrad tapet med grafiska element eller klassiska motiv är nu bland de hetaste på tapeten marknaden. Dessa kommer till användning som dekorativa element på hotell, spännande nattliv och vackra interiörer verksamhet. Kanske kan de skapa en helt ny atmosfär också i ditt hem? Om inget annat som en robust kontrastvägg?

Den lilla mönstrade tapeter kan rapportera bara från några centimeter och uppåt. På stora mönster kan de gå upp till 50-60 cm. Detta är viktigt att ta hänsyn till det antal rullar som ska köpa eller beställa. På omönstrad förlust kan du kanske få fyra längre på rullen på stormønstrede bara tre längder.

rullar inte startar på samma ställe i mönstret. Detta innebär att du kan spara några meter för att skära längder växelvis av två eller tre rullar, men det innebär också att du måste ha tungan rätt i munnen och räkna längder så att det inte blir sabotage med erektion. Använd penna på baksidan - inte boll eller penna! Bland skjutande höljet är säkert några längder som kan användas över dörrar och över / under fönstren.

Förskjutningsmönster används i vissa fall. Där det upprepade mönstret mitt för varandra vid varje längd (se teckning). Det innebär att du kan nöja sig med en halv mönstret vid varje efterföljande förlust höjd.

För användbar information om tapeten och inställningar: se IFIS speciell broschyr "Theme Bakgrund". Detta är tillgängligt där färgen och tapeter säljs eller kan beställas här

.

ADVERT

Mest populära