All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Att ta hand om utemöbler

möbler som har stått över vintern behöver rengöras före början av säsongen, och kanske till och med en snabb oppshining.

WOCA Outdoor Cleaner avlägsnar och förhindrar mossa och alger beläggning och är super för att tvätta både trädgårdsmöbler, beklädnad och andra yttre trä.

Rengör och torka möbler kan sedan sättas in med WOCA Outdoor Oil gel, som belyser träets naturliga färg eller WOCA Trädgårdsmöbler oljespray som behöver något djupare in i träet. Båda produkterna är lätta att använda, skyddar mot solbad och ger en stark, väderbeständig yta.

Kunstrotting inte underhållsfria

Väder, vind och solljus kämpar i trädgårdsmöbler, och detta gäller även kunstrottingmøbler. Utan behandling blir de smutsiga, torra och skarpa med tiden.

WOCA Kunstrottingrens och WOCA Kunstrottingbeskytter är miljövänliga produkter som sänkor och skyddar sammanslagningen på ett unikt sätt. Sprutflaskan säkerställer att medlet går in i alla kryckor och krokar. Med regelbunden användning av Woca Kunstrottingrens och skyddsåtgärder kommer du att hålla dina möbler i många år.

Teak eller lövträ Möbler

Woca Teak Cleaner kan användas på alla skogar.

Tvätt och städning är alltid viktigt och Woca Teak Clean är super på detta sätt. Det tar bort smuts, grön tillväxt och även gammal olja mycket effektivt. Trädet får en ljusare, förnyad färg. Woca Teak-Clean kan användas på alla skogar.

ADVERT

Mest populära