All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Använd januari-försäljningen!

Kom ihåg att många butiker skiljer sig kraftigt mellan rumsförsäljningen och januariförsäljningen. Detta gäller särskilt elektriska kedjor som Elkjøp.

Romulus försäljning används ofta av butikerna för att "städa upp" lokalerna. Föremål som har varit i utställningen eller har repats i färgen säljs därför till reducerade priser. Såhär butikerna hoppas att bli av med "otrevliga" saker som de annars inte skulle sälja.

I januari finns det emellertid andra bullar, vilket är när man kan göra bästa inköp. Nu är varumärkena också till försäljning, och rabatterna är vanligtvis mycket större än i romjula.

Var är försäljningen?

Denna fråga är verkligen fel, faktum är att det är mestadels försäljning överallt. Den första veckan i januari måste du titta länge på att hitta butiker som inte säljer till ett reducerat pris.

  • klädbutiker. De stora klädkedjorna, inklusive Dressmann och Hennes & Mauritz, slog ut nästan alla höst- och vinterkollektioner till salu. Rabatter upp till 50 procent är inte ovanliga. För dem som inte har köpt tillräckligt med vinterkläder, är det dags att bli galen.
  • Möbler hus. Nästan alla större möbelkedjor har en stark januariförsäljning. Bohus, A-Furniture, The Norwegian Furniture Center och Day Furniture har haft bra annonser där de har lockats med prissänkningar på mellan 10 och 70 procent.

    En del av möblerna som säljs är rena inköpserbjudanden (låserbjudanden), men även på de vanliga varorna kan du göra fynd.

  • Elektriska artiklar. Både Elkjøp, Lefdal, Expert och Spaceworld skryter med vatteniga januarirabatter. För den lyckliga ungkarlen är det dags att förnya sitt stereosystem, och för det nyfödda är det definitivt dags att köpa ett kylskåp och ett strykjärn.

Önskar att du är tillåten!

Det är därför nu butikerna är överväldigande med de bästa erbjudandenen. Men tiden passar dåligt för de flesta av oss. Januari är ofta årets månad där pengepriset är den dumaste. Julklappar, julklappar och inte minst nyårsafton har vanligtvis sprängt den ekonomiska ramen i hushållsbudgeten.

Drömmen om en jätte köpfest kan ändå uppnås. I hela rymdspelen har DinSide Economy gjort artiklar om hur du kan finansiera din försäljning i januari med hjälp av kredit.

Det är ingen tvekan om att kan kosta dig skjorta om du handlar på kredit. Men för många av oss är kreditköp den enda lösningen för att njuta av försäljningen i januari.

Även om räntorna är mycket höga kommer du fortfarande att kunna dra nytta av de stora rabatterna. Detta gäller speciellt om du använder de olika kedjans erbjudande för 4 till 9 månaders betalningsmeddelande.

Kan du betala hela beloppet inom denna tid du har verkligen fått full nytta av januari försäljning.

Vet du hur mycket de olika krediterbjudanden kommer att kosta dig, kan du trycka på länkarna nedan:

ADVERT

Mest populära