All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Användbar entrée potential

Rummet är vanligtvis inte bland de största områdena i huset. Ändå är det inte en liten förväntan på det! Det är att föredra att ta emot både kläder, skor, bagare, hjälmar och mer, utan det fullständiga kaoset. Dessutom borde det vara trevligt - det är trots allt det första mötet med ditt hem.

Utnyttja ditt utrymme i en smal gång

SMART LÄGE Square mot räcket utnyttjas med en bänk som är gjord för att mäta och färgas i en varm brun färg. Rygg- och sittkuddar i ett fint tyg lägger till mer färg. (Foto: Frode Larsen).. "> SMART LÄGE Square mot räcket utnyttjas, med en bänk som är gjord för att mäta och färgades i en varm brun färg Tillbaka och sittdynor i en lyxig tyg tillägger fler färger ( foto: Frode Larsen)

Tänk smart

trevligt och snyggt en lockande plats för en en chatt, med fräscha färger i kudde tyger bänken garanterar gott om lagringsutrymme (foto:.. Frode Larsen) "> NICE OCH VÄNLIGT En frestande plats för en resenär, med färska färger i putty-stilerna. Bänken ger bra förvaring. (Foto: Frode Larsen)

En praktisk lösning utesluter inte att det också kan vara vackert, och ett elegant rum kan också vara praktiskt. Då kommer det att definiera behov och tänkande på smarta och estetiska lösningar för design. Inte minst är det roligare att hålla koll på när sakerna har sina egna ställen.

Under trappan

Den öppna ytan under trappan tenderar att fungera som ett improviserat lager - men utan dörr. Det är inte så trevligt och här samlar mycket damm. Här finns flera möjligheter, till exempel att göra bänkar för förvaring med sittmöjligheter eller försegla det med rymdbyggda skåp.

Sittplatser behövs ofta, och även om du inte sitter där mer än när skor går på och av, kan de vara en fin touch i rummet. Här kan du se bilder på flera kombinerade platser / förvaringsutrymmen, som ingår i interiören.

TOTALT Den röriga platsen under trappan är borta. Skåpen är målade i trapp- och väggfärgerna och glida in i interiören. (Foto: Espen Grønli) "> HELHET Den röriga utrymmet under trappan är borta Skåpen är målade i trapp- och väggfärger, blandar in i kupén.. (Foto: Espen Grønli)

Rummet under trappan .

ELEGANT den mörka hålet under trappan är gått tillbaka är mycket utrymme för lagring, och gott om sittplatser - kuddar i skinnimitation. (Foto: Mona Gundersen) "> ELEGANT gropen enligt trapporna är borta. Rygg är mycket lagringsutrymme och gott om sittplatser - kuddar i läderimitation. (Foto: Mona Gundersen)

ADVERT

Mest populära