All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Superdoene kommer!

Det kan vara svårt att få toaletten helt ren, eftersom det är jobbigt att komma till toaletten fräscha upp under kanten för för att avlägsna smuts och beläggning.

Hygienisk Flush från Gustavsberg / Villeroy & Bosch har släta ytor och öppen spolkant. Det innebär att smuts inte blir fast och att rengöring är lättare. Riktpris (sits) är £ 2205

Duravit modellen har Durastyle garnityr, med en öppen, kantlös yta som är lätt att rengöra. £ 2225 på Comfort-kedjan.

Durastyle Rimless har också ett dynamiskt vattenflöde som ger bättre spolningseffekt på toaletten.

Läs också:

Byta ut den gamla toaletten

En ny toalett kan göra underverk på ett badrum. Här kan du se hur det utbyts.

Funktionella och snygga

med design toalett Monolith Plus Geberit du kan gå på toaletten utan att behöva slå på ljuset på natten: det har ett speciellt ljus som tänds automatiskt när någon kommer nära. LED-lampan har sju olika färger att välja mellan, och dessutom har den högteknologiska toaletten en lugn automatisk luftutvinning. Aldrig mer dålig lukt på gör! Det föreslagna priset är

£ 15 000

Om du är orolig för bakterietillväxt efter toalettbesök, se till att kolla in beröringsfria manövreringsplattor, som håller viftade med handen framför skivan - till exempel Sigma 10 från Geberit.

Toalett med dusch

I öst är det vanligt att använda vatten istället för papper efter rökning. Denna trend stiger också i Norge. Det finns få som väljer att installera sitt eget bidé, men det finns flera toaletter med egen duschfunktion på marknaden.

Gå på den "asiatiska stilen" med Geberit Aqua Clean Sela, och få en bekväm tvätt efter ditt besök.

Geberit Aqua Clean Sela är för dig som vill gå och lägga sig som en drottning. Det golvstående duschrummet kommer att städa dig rent med ljummet vatten - och lugnar till och med stumpen innan du reser efter att du behöver ditt behov. Kr 21 995.

Läs också:

Nej, ett hundår motsvarar inte 7 år.

Ledsen, Fido. Du är inte 50. Du är 74.

Bidras handdusch från Oras är ansluten till tvättbatteriet.

Bidetta handdusch är en trådlös enhet som kan installeras på toaletten om du har en Oras Optima tvättkran. Det låter dig få en hygienisk rengöring efter dobes sökning. Den föreslagna priset

2990. £

SensoWash C från Duravit är en bidetsete för papperslös toalett med en spolarm med olika inställningar för vatten tryck och temperatur. Du kommer också att torkas bekvämt med varm luft och sätet kommer med fjärrkontroll och nattljus. 13 744 kr på komfort.

ADVERT

Mest populära