All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Superblow från Notar?

Tips två:

Toys du den gamla goda som inte passar med de andra -Barn Det finns ett namn som skiljer sig från ovanstående: Anteckningar. Mäklare tillåter i allmänhet endast kunder att annonsera på sina egna sidor och kasta bort de mer etablerade hemsökmotorerna som pesten.

En ärlig fall

Super och Notarius registreras som två separata företag i Brønnøysundregisteret, men med samma adress och telefonnummer. En snabb telefon till Supersøg AS bekräftar misstanken: Supersøgelsen är heltid av Notar. Ingen stor hemlighet, med andra ord.

Nu är vi inte ute efter att ta varken notarie eller Super, men det är ofta okej, som en konsument att veta vem som tillhandahåller tjänsten som vi använder. Och på supersökningen på sina webbplatser nämns det inte med ett ord som äger företaget.

Vad betyder detta för dig?

Supersearch, för dig som konsument, är en sökmotor som söker igenom fyra hemsidor samtidigt. Det utför därför fyra sökningar med ett klick, vilket gör det enklare för dig som användare.

Du bör dock vara medveten om att notarien ägda sökmotor lägger upp egna utsikter längst upp på sidan och ger dem mer utrymme än resultaten från de andra sökmotorer. När du får sökresultaten fyller bara Notars hus skärmen medan du rullar ner för att få länkar till utsikterna från andra hemsidor.

Så här ser skärmen ut som en slumpmässigt vald sökning efter supersok. nr. Bostäder från Notar fyller skärmen medan du måste rulla ner för att komma till utsikterna från Tinde, Zett och Finn. Faximile från www. Property sökning. nej Visa mer

Bläddra ner för mer

Fungerar det?

En snabb kontroll av huset till en miljon i ett visst område gav samma resultat om vi sökte efter Notar, kam, Zett och Hitta direkt eller via Super. Det är därför inte nödvändigt att ifrågasätta effektiviteten av sökningen, bara den visuella produktionen.

En liten negativ är dock att kriterierna för tillämpning är något annorlunda på de olika platserna. Därför kan du sluta med utsikter som ligger något bortom dina sökkriterier. Till exempel när du definierar priset fungerar Super med 100. 000 kronor steg, medan stegen för eskempel Find är något större. Det är därför svårt att få en exakt sökning.

ADVERT

Mest populära