All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Sommarens största små sport gizmo

Hårda fakta

Du jogga i skogen, tillsammans med Euro Boys, Chopin, eller kanske My Dying Bride? Men valet av musik är inte viktigt när det gäller att nämna en MP3-spelare, för det är vad du har.

So. Du är på jogging i fältet och lyssnar på anpassad musik. En trumsolo (eller annan spännande, framåt köra musikinstrument som en bas någonsin) driver dig framåt, snabbare och snabbare, och du tänker: Så fort jag har aldrig köra innan! Det är lätt att tänka, men ibland är det bra att veta exakt hur snabbt du kör. Utan måste sluta kontrollera träningspasset (det är inte lätt att se siffrorna när det stöter och går ut ur skogen).

Nu är det lätt att kolla. Med hjälp av en enda knapptryckning kan din egen virtuella personliga tränare berätta för dig hur snabbt, hur länge och hur länge du har kört.

Hur fungerar det?

MP3RUN levereras med separat sensorband. Innan du lägger på loppet, sätt MP3-spelaren på armen och sensorn på skon. Under kursen skickar sensorn trådlösa signaler om din hastighet, tid och färdlängd via Bluetooth till spelaren. Sensorn samlar kontinuerlig information om hastighet och avstånd med upp till 99, 6 procent noggrannhet.

Under körning får du den enklaste åtkomsten till denna information genom att trycka på en liten knapp. Efter loppet kan du logga information om dina köra din över datorn och spara dina resultat så att du enkelt kan följa utvecklingen och se formen kurva utvecklas. Programvara för att lagra denna information på datorn levereras också med MP3RUN. Du kan spara upp till 200 träningspassar i spelarens minne och nästan obegränsat antal på din dator.

Musikval

MP3RUN kan hålla upp till

MP3-körningen kommer att finnas i butiker i augusti i år. Om du vill köpa en av de små, röda, är det föreslagna detaljhandelspriset 3 150 kronor.

Med MP3RUN löpare kan maximera effekten av att använda musik som motivation för träning, eftersom det är lätt att skapa favoriter listor för att passa varje träningspass. Med 125 låtar (WMA-format) med 100 procent ostört ljud och en FM-radio med 10 förinställda enheter, slipper du aldrig inspirerande musik! Om du vill göra ändringar under vägen kan du göra det utan avbrott i musikframställning. MP3RUN kan också ställas in för att visa tid, hastighet och steg för olika intervaller (t.ex. varje km) för att följa utvecklingen av körningen.

Stor lagringskapacitet

Ett 256 MB fastminne ger lagringskapacitet på upp till 125 melodier i WMA eller 60 låtar i MP3.Spelaren har också FM-radio med 10 förinställningar. Det inbyggda uppladdningsbara batteriet ger en livslängd på upp till 10 timmar. MP3RUN har svagt belysningsljus, bakgrundsbelyst LCD-skärm, fyra EQ-inställningar och Dynamic Bass Boost.

?? Nike / Philips Portable Sports Audio ?? Produkterna är utformade för att vara enkla och bekväma att bära. Det finns inga skarpa kanter eller utskjutande knappar. Remen är ett elastiskt Ultrex®-tyg som håller spelaren på plats och gör den lättillgänglig.

Dimensioner (B x H): 7, 1 x 7, 1 x 2, 7 cm

MP3RUN, PSA260, kommer att tillhandahållas i Norge i augusti 2004. Den rekommenderade Cr. 3150. -

Ultrex® är ett registrerat varumärke som tillhör Burlington Industries LLC.

Bluetooth® registrerat varumärke för Bluetooth SIG, Inc.

Mer information

Ingar Holtmon, Philips, tel 22 74 82 90, e-post: [email protected]

Reidar Skorpen, Nike, tel . 67 51 20 00, e-post: [email protected]

Detaljer:

- Upptäcker löparens hastighet, avstånd och hastighet

- En röst ger feedback vid behov

- Automatisk uppladdning av avståndet till Nike Running . com, så att utveckling kan följas

- 12 timmar av ostört musik med FM-radio

- stoppur

- 256 MB inbyggt minne (4 timmar / 125 spår)

- 12 timmars batteritid <999 > - 1 timme med snabbladdning (4 timmar vid normal laddning) av batteriet

- ljudprogram inklusive: Philips Digital Media manager, Musicmatch Jukebox

- PC och Mac-kompatibel

Andra funktioner:

- Trådlös registrering av fart och längd ?? Produkten använder trådlös Bluetooth-teknik mellan spelaren och hastighets- och avståndsmätaren. Skytten fäster den lilla hastigheten och längdmätaren på skon så att MP3RUN upptäcker hastighet, avstånd och färd.

- Följ din egen utveckling ?? Automatisk överföring av träningstid, avstånd och takt till datorn och Internet så att utövare kan följa sin utveckling över tiden. På webben kan löpare få träningstips och information om kommande lokala tävlingar i förhållande till var de bor.

- Feedback vid behov ?? En röst ger dig information om hastighet, räckvidd, rutt och tid när som helst, bara genom att trycka på en knapp.

- Ingen ljudstörning - MP3RUN-spelaren använder ett minne som inte innehåller rörliga delar, och det stör inte ljudet oavsett vilken sportaktivitet du övar.

- Belysningsteknik ?? Det innovativa ljuset med hög intensitet gör det lättare att se under dåliga ljusförhållanden.

- Gjord för sport ?? MP3RUN är kompakt och robust och har mjuka, avtagbara knappar och ett robust plastlock som har testats för sitt skydd och hållbarhet under sportaktiviteter.

- Portabel ?? MP3RUN levereras med ett justerbart elastiskt armband med en solid plasthållare som är väl positionerad runt spelaren.

ADVERT

Mest populära