All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Summer nyheter från IKEA

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Färgrik sommar

Även om sommaren verkar mil långt bort, med snö, kyla och två meter hög böjande kanter som en ovälkommen gäst, är det fortfarande möjligt att låtsas att den heta tiden är här. På IKEA är sommaren i full gång.

Och i år är det ingen tvekan om att det verkligen är de starka sommarfärgerna som gäller. Här är lite damm (och tråkigt): Shock rosa, lime, blekgul, orange och turkos är säkert något du märker. Även i en mörk sommarnatt.

Här kan du se sommarens möbler och interiör från IKEA.

Utomhus

Kommer det att bli en färgstark sommar? Visa mer

Karakteristisk för IKEAs sommarsamling är inte förvånande att de vill att vi ska gå utomhus och leva våra liv. Du kan även skapa pub atmosfären hem på balkongen - även där det inte finns mycket utrymme. Små bord och praktiska lösningar ger oss vacker utomhusutrymme på några kvadratmeter.

Läs mer om inredningstrender:
  1. Stora, läckra kuddar
  2. Skandinaviens största möbelmässa
  3. Vår äventyrliga liv för öppen trädgård scen
  4. Return, naturligt eller svartvitt?
  5. Viktor & Rolfs underbara värld

Och för att dekorera i den fria naturen finns det mycket envishet. Även bland dessa saker har något uppenbarligen färg:

Fly Snap kille, hängande ljuslyktor, kuddar, solskydd och elektriska lysopphengene (tidigare reserverats för julen månad). Och allt i matchande färger, så att flycatcher, kuddarna och lamporna kommer ihop - så tydligt.

Här kan du se sommarens möbler och interiör från IKEA.

Furuen är tillbaka, om än i ny kostym. Laxön-serien från den svenska designern Nike Karlsson för IKEA är målad i en klar olja, och både bänk och bord kan slås samman. Pris: 1. 450 NOK för bord och 795 kronor för bänk. Foto: IKEA Visa mer

ADVERT

Mest populära