All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

Sommaren är också innendørstid

Vi fräscha upp inomhus året runt - även på sommaren. Bra väder, naturligt ljus och överflöd av tid och pengar är en av anledningarna till att sommarmånaderna är perfekta för inomhusrenovering.

Full plånbok och tom kalender

- Sommaren är en bra tid att byta golv, säger Audar Dørum med RBI Interior.

På sommaren har många lite extra att spendera, både tid och pengar. Semesterlön och skattebetalare beaktas och kalendern visar gratis. Då väljer många att röra sig.

- Juni är den månad på året där de flesta människor har mest disponibel inkomst, baserad på den semesterersättning och skattepengar betalas ut. Många väljer att investera i eget hem snarare än att spendera pengar på semester, säger Audar Dørum på RBI Interiør.

Golvbyte i gott väder

All inredning är lättare när du har möjlighet att flytta möbler ut på terrassen.

Dørum slår en strid mot golvläggning som sommaraktivitet.

- Sommaren är en trevlig period för att byta golv. Med bra väder och temperatur är det lättare för de flesta att flytta delar av möblerna på terrassen för att förbereda golvområdet. Allt är så mycket lättare när vädret tillåter användning av uteplats i samband med renovering, säger han.

Inte bara exteriör lackering

Det är mycket fokus på att måla huset ute på denna tid på året. Men även väggarna i hemmet kan målas positivt nu.

- Sommar är inte bara tid för yttre lacker. Det finns många som målar in där också. Där dreading att komma igång med vintern och våren, får du både tid och pengar för att ta tag i sommar, säger Idar Stenvold med Pure & Original, som säger att de säljer en hel del färg genom både juni och juli.

Vädret är en bra anledning att måla på sommaren.

- Det är perfekt att måla inuti, bland annat för att du kan lukta ordentligt, förklarar Stensvold.

Sommar är inte bara tid för utomhusfärg. "Det är perfekt att måla inuti", säger Idar Stensvold på Pure & Original.

Bakgrundstid

Bakgrundsleverantörerna märker också dragen på sommaren.

Jens Thore Sirnes på tapetleverantören Inspiration Interior markerar sommartidningen.

- Det är bra punch på insidan också under sommaren, och det finns många som väljer att ge rum ett uppsving med förlusten. Det finns mycket bra naturligt ljus och du får ett mycket bättre intryck av vad du gör. Dessutom är det väldigt trevligt att använda regniga dagar för att fräscha upp lite inomhus ", säger han.

Många väljer att plaska inomhus på sommaren. Mer pengar, semester och naturligt ljus är bland anledningarna till att det kan vara dumt.

ADVERT

Mest populära