All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Stilfull - I Svart, Stål och Vit

->

Rymlig duschkabin: För att undvika vattenföror i badrummet, är duschkabinen avskild med glassten, fodrad med stålstänger.

Väggarna var täckta med vita plattor och svarta plattor lades på golvet. Två formade handfat från Norform läggs ut i badrumsinredning med svarta skåpdörrar och långa stålhandtag. Duschen är åtskild av glassten och stenstänger.

Badrumsdörren har valt ägarna att klä med stålplåt. Eftersom badrummet saknar ett fönster, skärs en liten del av väggen som ser ut på hallen, för att rymma ett långt och smalt fönster i glasplattor, vilket ger badet mer ljus och luft.

Genom att välja en enkel och modern stil i badrummet fungerar rummet tidlöst och du behöver inte frukta att uttrycket blir föråldrat.

Även om badrummet har en distinkt design, har ägarna hållit sina kostnader nere genom att välja produkter från prisvärda leverantörer. Arbetet gjordes av skickliga hantverkare som har monterat väggmonterade toaletter, släppt fall och lagt membran i golv och väggar. Kakan görs med professionell precision.

¤fotoserie

Smarta val

Ägarna, ett 60-årigt par, skulle ha sin egen handfat och var och en av sina skåp för toalettartiklar. Därför var tvättstället utrustat med två handfat och handfatskranar. Denna lösning är husägare mycket nöjda med i det dagliga. Dessutom är badrummet lätt att rengöra med några löst föremål och väggmonterad toalett. Över tvättstället är det monterade skåpet med spegeldörrar. Således slog paret "två flugor i en smak" och fick mer garderober och nödvändiga spegelytor i rummet.

Små glashylsor under speglarna gör plats för parfymflingor och doftande tvål som är den enda inredningen som paret har tillåtit att bära på det eleganta badrummet.

Leverantörer:

Glasbyggnader och stålplattor:

L-Flis & Interior, Oslo, www. fagflis. nej, telefon 22 88 11 50

Vita och svarta väggplattor :

Maxbo, Nittedal, www. Maxbo. nej, telefon 67 06 76 60

Svart bassäng och fåfängningsenhet:

www. norform. nej, telefon 90 51 92 44

ADVERT

Mest populära