All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Elegant sovrum

Den sluttande taket hade gulnat furupanel, väggarna vitmålade, och rummet hade en ganska anonym uttryck. Sängsäcken i burgundy satin har funnits i flera år och var det enda intressanta färgschemat. Nu blev det utgångspunkten för färgvalen i det "nya" rummet.

High Power

Använd bakgrundsbilder som en titt. I detta rum är samma design i två färger och kompletterar varandra elegant.

Sammanfattningsvis är det taket, tapetet och den nya sängen som utgör den stora förändringen. Här är det konsekvent tänkt överallt, med få färger i olika material.

Den vita målade taket uppfattas inte längre som att man får den i huvudet, samtidigt som rumsbelysning. Väggen bakom sängen har fiber tapet med mörk botten och ljus skimmer mönstret, medan de andra väggarna har en ljus bakgrund med dito dekor. Det faktum att tapetet har samma design i liknande färger, ger livet till rummet utan att intrycket är obehagligt.

sänggavel är prydd med genomarbetade spikar, som betonar den något exklusiv stil som nu råder och inte minst bidrar tapeter och tyger för att ge interiören en distinkt utseende. Exklusiv är långt ifrån meningsfull - det handlar så mycket om färger, ytor och material som du sätter ihop.

Ett ljust, varmt rum i varma färger. Vitmålad tak ökar känslan av utrymme, och de två gobelänger i motsatta färger är sofistikerade bidrag till det inre. Fotside gardiner betonar stilen.

Sovrummet är så liten att det inte finns något utrymme för garderober. Därför placerades de i rummet bredvid.

ADVERT

Mest populära