All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Elegant garasjeliv

I hjärtat av Paris har en gammal bilverkstad blivit ett färgstarkt hem och en studio för två kreativa själar.

När Zoe meneure och hennes man Benjamin chans att köpa lokalerna som tidigare har använts för att mixtra bilar, tog chansen girigt. 100 kvadratmeter i centrala Paris - som de kunde göra precis som de ville.

- Jag föddes med en kreativ gen, så jag tackar mina föräldrar. Min hjärna jobbar med nya idéer både dag och natt, säger Zoe Meneur, som är både illustratör och produktdesigner.

Paret hade en något okonventionell längtan efter lokalerna på marknivå; de skulle skapa en känsla av att bo i en loftlägenhet. Det första steget mot drömhuset var att riva alla väggar och alla armaturer för att skapa en öppen lösning helt utan dörrar. Till slut lämnade de med ett tomrum, redo att förvandlas.

Då bestämde de sig för att sätta upp väggar av glas för att låta ljus flöda i hela lägenheten. Således finns det bara en glasvägg mellan badrummet och köket. Absolut original - och definitivt luftigt.

LOFT känsla på bottenvåningen: Genom att släppa skapade dörrarna har parade ett loft känner till lägenheten, trots att det är på bottenvåningen. Foto: FOTO och styling: Wilma Custers / Funktioner & More / Renee Frinking

Långt ifrån snygg

Här är det ljud som ser bra ut

Stilen kan beskrivas som en blandning av skatter från papperskorgen dumpa, vintage och ny design , inspirerad av långa promenader i skogen. Under inredningen släppte de två formgivarna all sin kreativitet och resultatet är eklektiskt, färgstarkt och roligt. Som matsalarna hittade paret på skräpburkar: Zoe drog dem med gammal tapeter i olika mönster, vilket gav dem originella och mycket personliga möbler.

Ett annat exempel är den enda väggen i den del av lägenheten som används som arbetsrum. Här Zoe hängde upp en samling dockskåpsmöbler från 1950-talet - en idé som har lett till en separat insamling av kartong Zoe säljer i sin butik.

SLIPPED IN LIGHT: Beboarna har satt upp en glasvägg mellan kök / vardagsrum och badrum. De låter det naturliga ljuset från gatans sida av lägenheten släppas ut i alla rum. Över tvättställen i badrummet hänger ett fint urval av speglar. Kylaren för sänkorna är gjord av en gammal slädesbänk. Tips: Spegelväggen gör det enkelt för dig själv. Det är trevligt med olika former och storlekar tillsammans! Foto: PHOTO & STYLING: Wilma Custers / Egenskaper & Mer / Renee Frinking.

Nostalgisk, men sidan av Ocean

Mall betongvägg

Zoes karriär som illustratör och formgivare började när hon skulle göra en särskild present till hennes mormors 80-årsdag. Zoe gjorde ett slags moodboard med massor av gamla familjebilder. Nu och då hittade hon sitt speciella uttryck, vilket har gjort henne till en erkänd designer av påsar, kuddar, förvaringslåda, pressar och köksredskap. Hon är känd för att blanda nostalgiska minnen från hennes barndom med färsk, fräsch design.Stilen är lite retro blandad med vintage vintage och modern design - precis som hennes hem är.

Country Inspiration

Var får hon inspiration från? Det är inte av den pulserande metropolen Hon bor och arbetar i, men från barndomen sommarparadiset, landsbygd Lozere i södra Frankrike.

GÖR DET OVEN: Sängsäcken är gjord av plankor som ligger horisontellt. Det ger en lekfull effekt. De gamla matsalstolarna hittades på skräpburkar och dras in med gammal tapeter för att ge en personlig touch. FOTO STYLING: Wilma Custers / Funktioner & More / Renee Frinking. Foto: Funktioner & More / Renee Frinking

- Vi tillbringade alla helger och sommarlov i sommarstugan mina föräldrar. Jag älskar fortfarande att åka dit, för att göra promenader i skogen, andas in den friska luften och njuta av tystnaden. Både Benjamin och jag får ny inspiration för våra jobb på dessa resor. Kanske beror det på att kontrasten mot vårt hektiska liv i Paris är så bra, säger Zoe.

Handla i Paris?

Zoes favoritbutik i Paris heter Merci och består av 16 000 kvadratmeter möbler och design.

- Det här är en fantastisk konceptbutik som är konstnärlig och full av inspiration, säger Zoe.

KREATIV ANVÄNDNING: Tänk alternativt när du ställer in köket. Till exempel kan en köksdisk vara en fin köksö. Zoes hemmakontor är färgstarkt - som resten av den ombyggda bilverkstaden. Foto: PHOTO & STYLING: Wilma Custers / Egenskaper & Mer / Renee Frinking.

Alla vinster går till fattiga kvinnor och barn i Madagaskar, så här kan du handla med gott samvete.

Läs också:

Detta kommer att älska 2013

Mall väggar med magnetisk färg

Season interiörer i arabiska show

kreativa Zoe har packrat, och har även samlat gamla leksaks kök från 1950-talet och hängde på väggen på deras kontor. Foto: PHOTO & STYLING: Wilma Custers / Egenskaper & Mer / Renee Frinking.

Detta förvandlar helt enkelt ditt hem

ADVERT

Mest populära