All egendom: trädgård, kök, inredning >> Energi

Snygg spis utan rör!

->

Smidig, god värme och en titt på rummet. Både flammar och värme styrs av fjärrkontrollen.

Dimplex Living Art Glassugn, elektrisk spis och inredning - det här har mycket av allt!

Är du trött på röra och röra med aska, fortsätt och tvätta glasets sot på din vedeldad spis? Nu finns det ett alternativ som bevarar den mysiga atmosfären av levande eld, men som eliminerar alla nackdelar.

Optiflame ger en kaka utan ask och svarta fönster - dessutom ser det gott ut! Våra elektriska eldstäder har en realistisk flamseffekt och ger dig samma kyla som en äkta eldstad, men utan allt extra arbete. Här finns inga träkorgar att fylla, aska ska tömmas och skorstenar ska såas. Du behöver inte få det för varmt, eftersom det ibland kan komma med en spis. Värmen är lätt att reglera själv. Detta är anledningen till att så många människor uppskattar fördelen med elvärme idag, samtidigt som egenskaperna hos äkta eldstaden värmer.

När lågan effekt producerade tredimensionella och kombineras med en separat "nästa uppsättning" får du hela tiden en varm glöd från spisen som skapar en romantisk intryck, även när ugnen inte är påslagen. Detta garanterar dig önskad atmosfär i rummet. Du kan bara luta dig tillbaka på soffan och njut av atmosfären i vår Optiflame!

I vårt sortiment finns ugnar med effekt från 400 watt till 2 kW. Du kan placera dem vart du vill i hemmet, i vardagsrummet, i sovrummet, i köket, i källarrummet. Om du har en vedspis före, kan du enkelt installera vår modell i ett annat rum i huset.

Du kan till och med ha en mysig titt på mörka sommarkvällar utan värme på rummet.

NYHETER!

Dimplex Obsidian

Smidig, bra värme och en snare i rummet. Både flammar och värme styrs av fjärrkontrollen. Eldstaden passar bra som stämningar sommar då flammorna kan "brinna" utan värme. Denna modell hänger direkt på väggen och kan ge upp till 2 kW.

Dimplex Living Art

Glasugn, elektrisk spis och inredning - det här har mycket av allt! Du får både varma och levande bilder. Allt är möjligt. Med fjärrkontrollen har du full kontroll över humör, ljud och värme från ugnen. Living Art har en mörk glasram och 8 olika skärmalternativ. vid den brännskada, koleldning, pyrande trä, akvarium, vattenfall, vackra södra strand, fjälltopp vinter atmosfär och en porlande bäck. Den hängs direkt på väggen och ger 275W. Vi har kallat levande konst eftersom det faktiskt är levande konst. Det är otroligt avslappnande för kropp och själ att sitta ner framför den här spisen och bara njuta av humöret.

ADVERT

Mest populära