All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Stil bra i duschen

Välja duschsystem får inte vara en del av badrummet förnya oro dig mest, men det är fortfarande ett val som har mycket att säga om hela den badrumsinredning.

- Vi tillbringar mycket tid bad våra rum och därför är det viktigt att den centrala erfarenhet, vatten, lever upp till de högsta förväntningarna, säger Ola Persson. Han är varumärkeschef för Mora Armatur, som har lanserat en ny shower show i vinter.

Minimalistisk: Tätt stil med Mora Inxx.

Mora Inxx

- Den mest framträdande duschen i serien är Mora Inxx. Den är helt tillverkad av metall och har ett vackert design språk. Dessutom är den utrustad med ett extra stort takräcke för maximal njutning och komfort, säger Persson.

takdusch är på generösa 25 centimeter och står i kontrast till resten av fixturen hålls i rena, strama linjer med en minimalistisk touch.

Mora Inxx har ett antihalationssystem som förhindrar att munstycket blockeras av kalk. Kalkavleiring är sällan ett problem i Norge där vattnet är mycket mjukare än, till exempel, England. Det kan fortfarande vara tillämpligt på de tre nordligaste länen, som sägs ha hårdare vatten än resten av landet.

Läs även:

Värm upp med grått vatten

Släng inte värmen ut med badvattnet. Använd gråvatten från duschen och diskmaskinen för att värma vattnet i behållaren och spara pengar.

Rektangulär: Duschhuvudet från hans grohe täcker både huvud och axlar.

Raindance konturdusj

De flesta duschmunstycken är formad som en cirkel, men med Hans Grohe de har utformat rektangulära duschmunstycken. Tanken är att denna design återspeglar kroppens form ovanifrån.

- Nackstödets form utformades med tanke på kroppens konturer - speciellt axelbredden. Som ett resultat är hela kroppen bortskämd med denna lummiga lyxiga dusch.

Med Raindance konturdusch kan du välja mellan två duschstrålar. RainAir gör att duschvattnet kan regna ner dig över hela bredden, medan RainFlow ger ett mer koncentrerat vattenflöde. De rektangulära nackstöden är tillgängliga för takmontering och för väggmontering.

Läs också:

Hur länge har badrummet varit att bada?

Hur länge kan du förvänta dig att duschkabinen eller tvättstället i badrummet håller?

Du kan få Mora Classic både som en handdusch eller som en kombination dusch, t.ex. med både handdusch och dusch.

Färg Välj från Gustavsberg: Välj mellan fem olika färger.

Färgrik

Om du vill ha lite färg på badrummet kan Gustavbergs Coloric sortiment vara ett alternativ. Gustavsberg lanserade den färgstarka Coloric-serien som 100% miljövänlig och hävdar att Coloric är det första aluminium- och icke-farliga blandningsbatteriet vilket gör kranarna återvinningsbara.

- Kranarna, som är gjorda av aluminium, är helt återvinningsbara. Produktionen är energieffektiv, produkterna är enklare än traditionella kranar och de har en smart vattenbesparande funktion, säger Bjørn Fredricson, VD för Villeroy & Boch Norge AS.

Vi kan dock inte se att Coloric är miljömärkt, så ett val av Coloric bör först och främst baseras på estetisk grund. Du får Coloric mixer och dusch i färgerna röd, blå, svart, silver och champagne.

Läs också:

Kallhus

Hur man undviker kallstöt? Här är det grepp du kan göra nu mitt på vintern.

Duschskål: Vatten från alla håll med denna duschskål från Hans Grohe.

ShowerArc Shower Bow

För de som tycker att vatten är en terapi, kan duschen från Hans Grohe bli en dröm som går i uppfyllelse. Duschkabinen ger dig den totala duschupplevelsen med handdusch, dusch och sexsidiga duschar i olika höjder. Duschskålen passar emellertid inte alla duschar eftersom den är avsedd för hörnmontering.

Om du inte är ren när du kommer ut ur duschen är det inte duschens misstag!

ADVERT

Mest populära