All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Stil på stranden

Marcel Wanders & Pumas sommarkollektion i snirkliga svart och vitt mönster i välbekanta stil. Bilden är tillåten av Puma Norway Visa mer Marcel Wanders står bakom Pums nya designsamling. Foto: Moooi

Visa mer Beachbag, handduk, mattor, flip-flops, trillebagse och luftmadrass. Campa i stil i sommar! Foto: Puma

mer Snotty vas, vars form producerad av 3D-scanning av snor flyger genom luften ... Foto: Maarten van Houten mer

Stil på strand

Det kommer inte vara på utrustningen, om du vill vara snygg på stranden i sommar. I maj lanserar Puma en samling i samarbete med den prisbelönta holländska möbeldesignern Marcel Wanders. Och i motsats till priserna på Wanders möbeldesign säger rykten att detta är den design som de flesta borde ha råd med.

- Jag älskar att hitta nya ställen där jag kan fritt uttrycka min kreativitet, säger Marcel Wanders, och han har gjort: Samlingen innehåller allt från flip-flops, strandmattor och handdukar för badbollar och en luftmadrass, som rullade fungerar som en thailändsk lounge stol.

Och arbetets krona: Ett festtält för de mest designmedvetna strandlejonerna.

Du kan naturligtvis också bära utrustningen, eftersom samlingen innehåller både en lätt väska och trunkar med svartvitt mönster. Dessa kommer säkert att titta på bagagebältet!

snor och mustasch

Medan vissa minns Wanders som mottagare av Elle Interior Design of the Year förra året, kommer han för andra alltid vara den som har varit trend troll att köpa vaser med en form inspirerad av snor flyger genom luften ...

Wanders har utformat produkter för de flesta stora moderna möbelproducenter; Cappellini, Bisazza, B & B Italia, Moroso, Flos, Boffi och Moooi - för den innovativa nederländska Droog Design.

Han driver för närvarande sin egen studio, Marcel Wanderers Studio, och är en av grundarna till framgångsföretaget Moooi, där han fortfarande fungerar som kreativ chef.

Marcel Wanders & Puma kommer att lanseras den 10 maj i Norge.

Artiklar:
  1. Couch nya kläder
  2. Skandinaviens största möbelmässa
  3. Stora, läckra kuddar
  4. Stokke: Internationell statussymbol

Läs mer på externa webbplatser:

Marcel Wanders Studio

Moooi

Puma

ADVERT

Mest populära