All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Studentbostäder med pojkvännen garanti

Student staden Trondheim flickvän garanti *. Nytt studenthem borde bidra till att hålla detta löfte, skriver DogA magazine .

Det spanska arkitektkontoret Clara Murado har utformat en byggnad som möjliggör extrem socialisering i ovanligt stora gemensamma områden.

Interior Hjälp för små rum

Denna byggnad samlar både extremt privata situationer och utåtriktad inställningar med full interaktion uppmanade Clara Murados platser.

Så här ser studiorna ut. Fax från Clara Murados webbplatser Visa mer

- Rummen är en liten personlig värld. De är utformade som laboratorier, där eleverna kan testa färdigheter som senare kan användas i alla sociala miljöer och interaktioner.

Projektet vann arkitekttävling som anordnades av Europan, världens största arkitekttävling för arkitekter under 40 år.

Att hundra studenter borde dela takterrassen, trädgården och soporummet, det är inte revolutionerande, men här är också ett gemensamt kök.

- jag verkligen hade flyttat in här, hade jag varit en student i dag, säger Bård Kåre Flem, fastighetschef vid Studenthälsan organisationen i Trondheim till DogA tidningen . - Tänk - Här kan du välja mellan 100 möjligheter, i ett vanligt studenthem delar du vanligtvis kök med endast fyra till sex stycken.

De bästa studentrabatter

My Space

Projektet har fått titeln My Space, och hänvisa till spänningen mellan elevernas små enkelrum med eget badrum - som öppnar som en garageport på de gemensamma utrymmena.

Projektet bör också vara hållbart, med solenergi, avfallssortering, användning av vattenburet värme, återvinning av regnvatten och naturlig ventilation. Projektet är ännu inte färdig i sten, och det finns fortfarande en del förändringar, men allt går enligt planerna ska studentbostäder vara klart för inflyttning under hösten 2010.

* Battle of flickvän garanti:

På Studentliv sidor kan vi läsa om flickvän garanti:

Stora ord ... Men det visar sig att någon som studerar i några år i Trondheim finner minst en flickvän under studietiden. Därför vågar vi garantera att du också kommer att bli kär och hitta en pojkvän. Kanske inte den första dagen, men vänta bara. Det är självklart också tillåtet att delta. Om du redan har en flickvän behöver du inte sluta studera i Trondheim.

Någon klagade brott mot lagen om marknadsföringskontroll till konsumentombudsmannen, som svarade med en dikt

ombudsmannen bevakning annons i det här landet

Är marknadsföringsbudgeten och är det sant?

Målet är enkelt:

Allt rätt och rätt!

Ett löfte måste naturligtvis också hålla vatten

(...)

Kan Trondheim stadskontroll Cupid

eller vem tur ler?

Vad är det,

den här "Kärleksgarantin"?

Om mer än luft är det något vi tvivlar på.

Under dålig inspiration och inflytande Jon Hervig Carlsen har efter en viss dom dragit slutsatsen att användningen av ordet "Dearest garanti" inte strider mot marknadsföringslagen, på grund av att reklambudskapet är knappast riskerar att uppfattas rally.

Vi kommer dock varna fina löften som kan vara svårt att upprätthålla vid framtida marknadsföring. Vi påminner dig vidare om att använda statistik i marknadsföring måste detta vara verkligt och dokumenterbart.

Med vänliga hälsningar till Konsumentombudsmannen

Jens Thomas Thommesen

chef och enda (studerade i fel stad)

Nyheter:
  1. Låt bilden av Finn - kom hem på plats
  2. Holiday var bordell via Airbnb
  3. bokmärken av hyresbostäder
  4. att sluta svenska bedrägeri
  5. kreditkontroll av hyresgästen
  6. hyresbostäder? För att du

ADVERT

Mest populära