All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Stressen ner med TV i badrummet

Badrummet har blivit ett av de viktigaste boendeområdena i våra hem. När vi städar badrummet är det inte mycket att göra för att få lite extra lyx i vardagen.

Unwind

Ett badrum är inte längre bara ett rum där tvättmöjligheter, och betydelsen av detta utrymme blir bara större och större. I en stressig dag är det härligt att ha ett rum som du kan gå i pension och ta hand om sig själva, och för många är det här rummet badrummet. Badrummet bör ge fred, avkoppling och välbefinnande. Vi dekorerar den med blommor, ljus och aromatiska dofter för att få rätt spa-känsla och en glimt av lyx i vardagen.

Det senaste på badrumsfronten är nu en badrums-TV, speciellt utformad för användning i våtrum. Med dessa kan du göra din avkoppling optimal med dina favorit-TV-program. Eller hur är det med en romantisk film?

Vattentät TV

Genom att sätta en standard-TV i ett badrum finns det en risk för att den skadas av fukt och kondens, eftersom dessa inte är avsedda för denna användning. Därför är det en glädjande nyhet att det finns vattentäta TV-apparater, utformade endast för användning på badrum. De är utrustade med uppvärmt glas framför skärmen, vilket förhindrar kondens på skärmen och lämnar onödigt dagg. Även fjärrkontrollen på dessa skärmar är anpassad för användning på våtrum, sålunda vattentät och flytande på vatten.

Även andra rumstyper

Dessa tv-apparater, som heter Tilevision, kan också användas i andra rum än badrum. De passar bra för användning i kök, där tv-skärmen måste tåla mer än vanligt. Tillagningen kan säkert bli ännu mer spännande med en TV installerad ovanför skär bänk, och på det sättet du middag vara redo trots fotbollsmatch eller Hotel Caesar är igång.

Skärmen är i widescreen och finns i storlekar 17 "och 23". De är 75 djupare.

ADVERT

Mest populära