All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Sassy badrum komfort

För mer än ett år sedan flyttade paret i början av 30-talet i den nya funkishus specialtecken till tomten och ägarnas önskan om en lätt tält, praktiska och moderna bostäder. Husets huvudsakliga badrum ligger på andra våningen. Det är stort och luftigt med tre fönster som släpper dagsljus från två olika sidor.

Mjuka detaljer: Under den kalla årstiden är det bra att mjuka badrumsinredningen med lödd läderfälla. Sidenklänning i puderrosa designad av den norska modedesignern Tina Steffernak Hermansen (TSH) och kommer från Sensual Interior Ski Storsenter.

Målet var att skapa ett tidlöst badrum som tåler flitig användning utan att bli ruttet snabbt. Paret har investerat i neutrala färger i beige och vitt och en djärvare färg på badrummet byrå under diskbänken i högblank svart. Beige kakel på golvet är stora i storlek och mäter 60x60 cm. Över diskbänken används "mosaikplattor med mousserande glas" i grå beige på 1x1 cm. I duschrummet är väggarna täckta med plattor som mäter 5x5 cm, även i grå beige. De olika storlekarna på plattorna skapar dynamik i rummet. Övriga väggar och tak är målade vita.

Rummet är totalt 12 kvadratmeter med raka linjer och verkar nästan som en fyrkantig kub. Takhöjden är också generös.

En fördel med att bygga ett nytt hus är att planera ett stort badrum. I detta hus finns totalt tre badrum. En gästtoalett på 1: a våningen och två badrum på andra våningen i huset. De två badrummen på den övre nivån har var och en en funktion, en är reserverad för barnen varje dag och chocken används mest av föräldrarna.

Moderna badkar

Under helgerna när familjen har en bra tid används badet flitigt. Badkaret placeras på ditt badrum långvägg och sticker ut lite från väggen med en fristående kran, något som påminner om en nostalgisk vatten post från den gamla goda tiden, även om designen är blanka och moderna stål.

Fria badkar: Stort badkar är populärt för dagens barnfamiljer. Detta kommer från Duravit. Beige kakel på golvet i storlek 60x60 är från Bergersen AS i Oslo.

Läs också:

undvika misstag i badrummet

Använd hantverkare som kan våt normen, då blir det badrum bättre skydd mot skador.

Här gillar huset att bada i tempererat vatten, vilket också gör plats för flytande leksaker. Mamma och pappa föredrar också att koppla av i badet när de har tid.

Badkaret är på mode igen. För några år sedan var det populärt att "kasta ut" badet för att ersätta det med en dusch. Idag vill moderna barnfamiljer ha både en snabb dusch för vardag och bad på helgerna.

Anpassad dusch servett: Glasdörrarna i duschservetten är gjorda av en glasmästare.

Duschen är inramad av glasdörr och glasmur som förhindrar att vattendimma kommer in i rummet.I golvet finns vattenburet värme som gör badrumsgolvet tätt fodrad för nakna fötter.

Stil rördelar: Väggen av tvättställ är täckta med glas mosaik med infälld armatur.

Praktiska

Vardagen är ofta hektiskt för upptagna unga familjer med två arbetande föräldrar. Därför är det viktigt att huset är bekvämt inrett så att vardagen fortsätter "skenor".

I en lucka från korridoren utanför det stora badrummet på övervåningen släppte all tvätt ner till tvättstugan som ligger i ett separat rum intill köket. Således behöver familjen inte bära sängkläder och handdukar för att tvätta från andra våningen och ner till bottenvåningen.

Smarta lösningar är enklare att planera när man ritar huset tillsammans med arkitekten. Dessutom finns det en bostad med rum som ingen annan är ganska lik, en viktig aspekt för dem som gillar individuella stil.

Alla "röra" i badrummet är gömd i en lång låda med totalt fyra lådor. Här hittar du handdukar och toalettartiklar. Två vita porslin sänkor placeras på en svart granitplatta som placeras ovanpå skivskenan. Svart skåp gör uttrycket mjukare och ger badrummet särdrag. Högt glas lyktor med ljus på golvet, en fårskinn och buddafigur gör det snäva badrum mjukare och varmare när det är kallt ute ...

Lite lyx: Läckra krämer, badskum och doft vänliga tvålar skapar luksustemning badrummet från producent Loccitane som drivs av Sensual Interior på Ski Storsenter.

Läs också:

12 Julkransar du kan göra dig själv

Det är bara fantasin som begränsar vad du kan göra en julkrans!

Konsumentinfo:

Arkitekt, Jan Jansen

tel. 69 24 14 42

www. jensen Arkitekter. nej

Kakel,

Casafra T. M Bergersen AS

tel. 23 30 49 00

www. bergersenas. nej

Badrumsvaror,

Kvik

tel. 24 11 11 00

www. kvicksilver. nej

Vit porslin sänkor,

Tjærsland

tel. 24 14 89 00

www. Tjersland. nej

Armatur,

Hans Grohe

tel. 32 79 54 00

www. Hansgrohe. nej

Svart granit bänkskiva

Askim Stone Center

tel. 69 88 19 52

Badkar,

Duravit

tel. 22 12 82 12

www. Duravit. com

Mixerbatteri med bad

Starck 11, Oslo VVS Center

tel. 66 82 12 40

www. oslovvssenter. nej

Belysning,

Intra

tel. 73 98 01 00

www. intra-grupp. com

fårskinn, glas lyktor, ljus, handdukar, klänning och baderomskremerog tvålar kommer från

butik Sensual insidan av Ski Storsenter

www. sensuell. com

ADVERT

Mest populära