All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Strömlinjeformad kolgrill

Det skulle vara svårt för kol grill kommer att förstöra trädgården. Se fler

Strömlinjeformad kolgrill

  1. FOTO: Ta grill utter

Det finns något om grillen. Vi skulle vilja grilla under sommarmånaderna - men utan att behöva kompromissa med stilen. För vissa är det bäst att ha den bästa möjliga grillen, med de mest möjliga brännare, gasfläckar, sidobord eller annan dekorativ utrustning. Andra uppskattar den nostalgiska retrofasen på kulegrillen.

Och då har vi de som tycker att grillmastodonterna är mestadels en ögonlindad i en annars välskött trädgård. Och vem säger att hyttgrillen måste vara stor och klumpig? ?

Glädjen var därför stor när vi upptäckte det danska företaget Eva Solos nya kolgrill. Inte många retrobollar här! Rostfritt stål, omvänd konform - och få dilldetaljer.

Ett praktiskt handtag med hank samlar askan och det är lätt att tömma efter användning. En stekpanna kan placeras ovanpå grillen så att du kan laga större köttstycken eller fisk. Du kan också köpa ett matchande vikbord som passar in i grillen när den inte används.

Grillen har ett platt lock som kan användas för att effektivt dölja grillen i vardagen - och du får ett fint litet bord på terrassen. Det kommer också med ett skydd som skyddar grillen när den inte används.

På minussidan, måste vi nämna att grillen är inte särskilt stor, så det är förmodligen inte den bästa om du planerar att simultanservere grill i större företag. Det bör också noteras att medan delar av redaktörerna smälte helt över grillens snäva linjer, tyckte andra att de tittade på en papperskorgen. Men dem om det.

Missade du vår grill speciellt från juni? Se sommarens hetaste grillar här:

Gas, kol eller el - valet är ditt!

ADVERT

Mest populära