All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

För att stoppa värme och öppenhet

Persienner för solsken och förhindra åtkomst. Men kvalitetsgardiner är dyra och behöver underhåll. Dessutom utsätts de för vind och väder. Ett billigare alternativ är fönsterfolie. Detta är en film som är fäst inuti fönsterglaset. Fönsterfolien låter dig hålla dagsljuset utan att någon tittar på det. Folien är också idealisk för avskärmning på en glasveranda eller i duschen.

Sparar ström

Vad gör folien speciellt populär är komfort. För sommaren, då solens strålar tränger genom fönstret, stannar filmen stora delar av värmestrålning och förhindrar överhettning av rummet. Vid skjutning på vintern dämpar fönsterlocket värmestrålning. Detta minskar värmeförlusten genom fönstret som är täckt med folie och du sparar energi.

Folie på fönstret skyddar genomskinligheten, men släpper ut ljuset. Ett bra alternativ till persienner.

Pryder

Du kan välja om folien på fönstren måste följa diskret i din inredning, eller för den delen vara synliga dekorativa element som ger rummet karaktär. Designen innehåller allt från färgglada "glasmålningar" till droppar, rader, frostat glas och ränder. Mönstren är präglade i plasten, vilket ger en unik färgspel och ljusbrott i folien.

High Technology

folie "Classic dekoration" kan även klippa ut och skapa mönster i en neutral folie.

"Linea-Fix" från Fantasi Interior var den första statiska fönsterfilmen på den europeiska marknaden. Detta är en högteknologisk produkt som utvecklas och tillverkas i Japan med mönster från nordisk och europeisk design. Eftersom folien inte limmas kan den avlägsnas utan skada och återvinnas.

bra för din hälsa

Den här filmen speglar också det mesta av UV-strålning, så att det inte kommer in i rummet.

Minskad UV-strålning är bra för hälsan, och har även andra viktiga funktioner: När UV-strålar stoppas, förhindras även blekning av allt som är i rummet. Möbler, bilder, färg och tapeter på väggen är inte skadade av solljuset när ultravioletta strålar filtreras bort.

För att fästa plastfolien på fönster:

  • Folien har fastnat med hjälp av statisk elektricitet, och är mycket lätt att installera.
  • Utgångspunkten är en helt ren fönstersyta, använd helst mikrofiberduk för rengöring.
  • spruta vatten på fönstret, sätta på folien och strykning med en gummiskrapa och det sitter på plats i år.
  • Fönsterfolie kan ställas in och tas ner så många gånger du vill utan att förlora din bilaga.

ADVERT

Mest populära