All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Sten in Aktivera däck

->

Många har uppfattningen att trädgården ska veta gräs under fötterna. Det bör vara ett område med frodighet och gröna fingrar. Men trädgården är också ett ute rum, ett extra rum intill huset som behöver inredning som vilket rum som helst.

Den tunna stolen och den mjuka gräsmattan är givetvis en dålig kombination. Och kanske behöver trädgården ett område där barnen kan hyra utan att gräsmattan och blommorna blir utsatta för överdriven slitage. Eller kanske vill du ha en plats där solsängaren kan placeras utan att den är ned eller uppförsbacke. Då är beläggningen lösningen.

Många kombinationer När det gäller läggning och design av ett utomhusgolv, är kombinationsmöjligheterna många. Du behöver inte nödvändigtvis hantera en typ av rock. Olika varianter kan kombineras och olika material. Stenarna kan läggas symmetriskt eller i olika mönster. Hårda partier kan mjukas genom att lägga fiskbenmönster eller diagonalt. Det kan byggas platåer, eller det kan finnas flera stenbyggda områden bundna med stigar.

Bygghusen har givetvis ett rikt material med förslag till läggning och kompletta läggningsanvisningar. Detsamma gäller för leverantörer av beläggningar, eftersom det finns fler i landet. Priserna på beläggningar sträcker sig från cirka 100 kronor per kvadratmeter och uppåt. Den utrustning du behöver kan i de flesta fall hyras från byggnaden eller stenleverantören.

Andra alternativ

  • Aggregate: Oregelbunden sten diameter 4-120 mm gjord av hårda, formbara naturliga stenar såsom granit, gnejs och liknande
  • Gravel Rock fragment med kornstorlek 2-60 mm. Finns även i naturliga frågor som river grusstrand grus och liknande
  • Single Rough grus som lämpar sig för trädgårds gånger och liknande ändamål

Källa: Aschehoug och Gyldendal norska Encyclopedia

Se också:

Nu cut skiffer med sax

med skiffer axel Minera du kan klippa och forma uteplats eller gångväg som du vill. Och bäst av allt: Du behöver inte vara stark till ...

ADVERT

Mest populära