All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Sten och herrgårdsgolv

Castle Stones är en serie kakel som kastar av gamla europeiska slott och herrgårdar i Europa. Kakelarna ser ut som soliga stengolv, men är gjorda av komprimerad cement och är bara åtta millimeter tjocka. De slitstarka plattorna finns i flera sorter och är lämpliga för användning i alla rum i huset. De levereras också i en separat version för utomhusbruk, med alla möjligheter som det innebär.

Inomhusplattorna är mycket användbara eftersom de kan läggas oavsett typ av substrat, inklusive trä och golvbeläggningar. De kan också användas för att kläda väggar, till exempel i badrummet, och arbeta med golvvärmekablar.

Stor - Medium och Liten

Vi pratar om plattor som är långt tunnare än vad vi är vana vid. Fördelen är att de är lätta att hantera och väga lite. Men du måste vara försiktig med dem så att de inte bryter under läggningen. När de är lagda tolererar de dock mest. Stengolv från tidigare tider bestod vanligtvis av stenar av olika dimensioner. Detsamma gäller Castle Stones.

Provlayout

När kakelarna packas upp är det viktigt att förstå innehållet i första hand. Placera kakel på en vägg för att planera hur golvet ska utformas eller att göra en provlayout utan att använda ett kakelplast för att se hur allt kommer att se ut på golvet. Stenarna kommer i alla storlekar och det är upp till plattan för att placera dem i ett tilltalande mönster.

Limet

Slottstenar, som sagt, är mycket tunna plattor, och det är avgörande att montering utförs mycket noggrant. Det är viktigt att undvika luftfickor under plattorna som gör dem svaga och kan resultera i ihåliga ljud när de passerar golvet. För att säkerställa att detta inte händer, smörj ett tjockt lager lim på golvet, helst en liten centimeter. Dessutom smörjs ett tunt skikt av lim på kakan.

Håll ytorna rena.

Vid användning av överdrivna limmängder är det viktigt att överskottsmassan mellan plattorna torkas kontinuerligt. Detta arbete görs enklast med svampar och rent vatten. Lim som flyter bortom golvet bör också tas bort om du inte behöver lägga en kakel direkt där. Om det här överskottslimet får torka, finns det risk för oegentligheter. Skulle en kakel justeras för att mönstret ska gå upp, gör det enkelt med en vinkelslipmaskin. Den använda fuktigheten är viskös och kan hällas försiktigt i frakturerna med en tunnstrålad burk. Stänk på kakelarna som ska tvättas omedelbart och noggrant.

Ytbehandling

De cementbaserade plattorna har en matt och porös yta och applicerar en överdrag eller impregnering innan golvet används.Sedan får du det klassiska och vackra stengolvet. Topcoat, eller impregnering, & rdquo; tvättas i & rdquo; i plattorna när injektionen är helt torr. Golvet kommer nu att bli glänsande och det blir lätt att hålla rent.

ADVERT

Mest populära