All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Traktorer till salu!

Många har beslutat att stora, Motor Star SUVs är bara något olycka. Ur en logisk synvinkel kan det finnas något i det. Både bensin och diesel kostar mer än vad vi skulle vilja tänka på, och förbrukningen är inte mindre en fråga om flera ton stål. När dessa donationer kostar samma som en lägenhet på den bästa västra sidan som ny, det finns många saker som spelar roll.

Det finns inget annat sätt att titta på det. Om du köper en helt ny, lyx SUV, har du antingen mycket bra råd eller elak finansiell förnuft. För pengarna, bara för att flicka ut genom fönstret.

Kontrollera vad du får för din gamla bil!

Men för begagnad bil köpare, är bilden helt annorlunda ... Det spelar ingen roll om din bil är två eller tio år gammal, här är den otroliga mängd pengar att spara! Du kanske tror att bränsleavgiften skulle vara att sänka budgeten, men det behöver inte vara fallet. Om du hittar rätt bil kan du springa "gratis" i flera år för pengarna du sparar! Det handlar bara om hur man tittar på matematiken ... Därför har vi valt fem stora lyxiga SUV, vilket i alla fall garanterar dig hög status i grannskapet!

1. Porsche Cayenne

Porsche Cayenne Turbo kanske inte är söt, men du får mycket pengar för pengarna! Foto: Stein Inge Stølen mer

yttranden om utseende är delad, men det finns ingen tvekan om att detta är en av de coolaste du kan köra med hög markfrigång. Vi har testat turboversionen, som med sin 450 hästkrafter och 620 newtonmeter ger sportbil prestanda i en bil klass som för några år sedan kan jämföras med jordbruksfordon. Porsche ändrade spelets regler med Cayenne. Priserna börjar på cirka 400 000 kronor. Vill du turbo turbo du behöver lägga till 100 000. Läs hela testet här!

2. Range Rover Sport

Range Rover Sport Supercharged kan sägas vara SUV: s svar på Jaguar XJR. Foto: Stein Inge Stølen Visa mer

En av de tydligaste autofilalternativen i segmentet är RangeRovers Top Model Sport. Fantastisk komfort i kombination med matchande rakt fram resultat är goda nyheter för oss bensinsniffere. Ändå kan de inte sägas vara. Men när det fungerar är sporten helt fantastisk. Om du väljer den överladdade bensinmotorn, kan du njuta av med 0-100 väl ner på sjutallet, och ganska titta åt andra hållet medan tankning ... priserna är i samma område som Cayenne, nämligen cirka 400 000 Supercharged utgåva är skäligen sällsynt, men är tillgänglig för ungefär en halv miljon. Läs om de typiska Range Roverfel i testet!

Undvik använda bilar - Läs våra 10 super tips!

3. BMW X5

BMW X5 har varit med oss ​​tillräckligt länge för att erbjuda använda kopior i absolut alla prisklasser. Foto: Autofil Visa mer

Det finns få SUV som har fått samma höga stjärnan med entusiaster som BMW X5. Det har sålt galet bra här till landet, vilket betyder att det vimlar med begagnade bilar med alla typer av utrustning och motoriseringar. De tidigaste utgåvorna är nu tillgängliga för mindre än 200 000 dollar ... Här är det perfekta tillfället att göra ett mycket bra köp ...! Läs mer om begagnade X5 här ...!

4. Volvo XC90

Volvo XC90 har haft mycket brister, men om du hittar en bra kopia kan du få den bästa komforten för hela familjen. Foto: Autofil Visa mer

Om du är en av dem som har varit ivriga att reproducera, och kanske båda har två och tre barn att mata, räknas rymden och säkerheten högt när det gäller att köpa en bil. Men det kompromissa inte nödvändigtvis med den lyxiga känslan. Volvo XC90 är närmast du får ett fynd i den här klassen tack vare ett bräckligt kvalitetsutskrift och en välsorterad marknad (nästan 300 stycken på Finn. Nej!). Gör bra forskning och leta efter problemfria kopior, så att du kan köra säkert och statligt i många år. Priserna börjar under 200 000 dollar, men för en nyare och mer problemfri modell behöver du cirka 300 000. Vi testade en 2006-modell, vilket är betydligt bättre än tidigare versioner ...

Har du bara semesterpengarna att köpa en bil till ? Kolla här istället!

5. Volkswagen Touareg

Volkswagen Touareg är inte ett självklart val, men det kan visa sig att du får det bästa värdet här. Foto: Autofil Visa mer

Det här är bilen många glömmer att titta på SUV. Varför frågar vi. Det här är en mycket bra doning byggd på samma plattform som Porsche Cayenne och Audi Q7, med avancerad fyrhjulsdrift och mycket bra motorer. Om du hittar en kopia av luftfjädring, kan du avfyra säkert och rockstöd. Vissa elektriska problem finns, men det är inte ovanligt för andra Volkswagen bilar eller lyx SUV i allmänhet. Var inte rädd! Ta en provresa och se hur mycket du verkligen kan få för pengarna. En bra kopia av luftfjädring och det kostar inte mycket mer än 300.000 kronor. Testet kan hittas här!

ADVERT

Mest populära