All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Fortsatt ljusa golv i sikte

Det råder ingen tvekan om vad som dominerar golvfronten. Det är de ljussteg som är mest sålda - både när det gäller trägolv och olika beläggningar.

Gillar i norra

LIST: - Här i norr älskar vi det, säger Øyvind Langelandsvik vid RBI. (Foto: SAGA Parquet) "> WANTED: - Här i norr vi älskar den ljusa, säger Øyvind Lang Landsvik av RBI (Foto: SAGA Parkett)

Det är ingen hemlighet att vi är förtjust i fantasi. . träslöjd i detta land det markerade golvförsäljning

-.. de mest populära golv är nu fortfarande ljusa parkettgolv här i norr vi älskar ljuset, och detta ser vi igen vad sålde, säger Øyvind Lang Landsvik med RBI interiör, som . inklusive ledande parkettgolv under varumärket SAGA

Ljus och bred

det är inte överraskande, breda planka folk vill

-. ljusa och grått golv är det dags nu de flesta föredrar golvet i 1-. . spel, säger Katharina Sølvberg Södra Interiör

och ljusgrå: är det ingen tvekan - det är den ljusa (och grått) golven vi vill nu (Foto: Södra) "> WANTED. OCH GRÅ: Det är ingen tvekan - det är de ljusa (och grå) golv vi vill ha nu. (Foto: Södra)

Ljusare gråfärger

Golvet har blivit ett viktigt inredningselement på senare tid, och flera är villiga att spendera mer pengar i golvet för kvalitet. Då blir vi mer medvetna om vad vi vill ha.

- När det gäller trägolv finns en liten minskning i de djupaste gråtonerna. Ljusare gråfärger är i skottet och det går mer mot ett obehandlat utseende, säger Arnstein Dalum Frøyse på Skattekammeret.

Mönster i tid

Det är inte bara på trägolv som vi ser den ljusa tendensen. Även beläggningar av olika slag är populära i ljusa färger - vanligtvis med mönster.

- Det har varit mycket prat om trägolv i det förflutna, men vi ser att mönster vanligtvis väljs på vinyl och laminat. Det är lättare att ta ett mönster i hemmet med dessa golv ", säger Hege Moland på Tarkett, vilket bekräftar att de ljusa färgerna dominerar här också.

- Ja, de flesta väljer mönstret i ljusare golv. Då blir det inte så drastiskt, förklarar hon.

VINYL: Också på mönstret är de ljusa färgerna som dominerar, vi ska tro Hege Moland på Tarkett. (Foto: Tarkett) "> Vinyl: Också på mønsterbeleggene det de ljusa färgerna som dominerar, tror vi Hege Moland på Tarkett (Foto: Tarkett).

ADVERT

Mest populära