All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Stihl RE 129 plus

En rengöringsanordning som gör det genomgående väl alls kriterier. Det är lätt att komma igång, maskinen är lätt att använda och det är den mest effektiva av alla. Många tankeväckande detaljer och smarta funktioner.

Användarvänlighet

Tvätten levereras färdig för användning av återförsäljaren. Enkel och förståelig bruksanvisning. Diskmedelet är lättviktigt och har höjdjusterbart handtag. Det gör det enkelt att flytta. Slangen är mjuk och smidig och rullar lätt in och ut ur trumman. Trumman har också en styrbalk som underlättar kuvertet. Egent förråd för munstycken i locket. Röret är extra lång, rör och munstycken monteras med snabbkopplingar. Tryck och vinkel justeras väl på munstycket. Tvålbehållare läggs på formen, okomplicerad justering av beloppet. Bra håller nätsladden med rätt lås.

Kapacitet

Tvätten utfördes i en speciell klass bäst på alla ytor. Det platta munstycket tvättades mycket effektivt medan det var skonsamt mot substratet. Det tvättades också effektivt och försiktigt på träet. På basen avlägsnades det tjocka lagret av ingressad lera.

ADVERT

Mest populära