All egendom: trädgård, kök, inredning >> Gör Det Själv

Stickers är den nya heminredning

Stickers är ett unikt, enkelt och framför allt billigt sätt att dekorera monotona radera väggar. Med klistermärken eller väggdekorationer, kan du förvandla en tråkig vägg till ett spännande blickfång, oavsett om det är i badrum, kök, vardagsrummet eller sovrummet.

Stickersene följer mest slät och ren yta, och du behöver inte vara expert för att ställa in dem. De kan justeras under installationen, och de fäster inte svårare än så kan du enkelt ta bort dem utan färgen skada.

Kostnaden för en sådan dekoration av vanlig vägg inte är högre än som passar de flesta budgetar. Priserna varierar från 200 miljoner och uppåt, beroende på storleken på stickersene.

Heidi Sørensen Vi på villor målar expert och driver målning färg handel. Tillsammans med Erik Ketil Torp från Astex dekoration, visar hon hur man hänga upp på väggen inredningen på 1-2-3.

1. Motiven sitter på ett stort ark. Det är fördelaktigt att skära varje element från varandra före montering. Väggarna måste vara ren och torr och stickersene sitter sötare på släta ytor.

Läs också:

Undvik röran med smart förvaring

Inredningsarkitekt Kaja Hanevold kan lura att dölja röran i rum med skräddarsydda hyllor och skåp. Se henne smarta lösningar för förvaring.

2. Det är en fördel att vara två när de ställer upp folien. Wall stickers gör mycket bra som dekorativa element på en fast yta.

3. Stickersen lätt bort igen om du vill flytta den till en annan vägg. Om etiketten inte rätt inställd, använda lite spray lim.

4. Med väggdekorationer kan enkelt och utan att spilla skapa unika väggar i hemmet på ett ögonblick.

5. Stickersene tilltalar fantasin.

6. Klistermärken du får i många varianter. Kanske en unik möjlighet att förnya ditt barns rum?

ADVERT

Mest populära