All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Stick It

Du har definitivt sett dem. De färgstarka klistermärkena i alla storlekar och former blir alltmer populära. Och det kanske inte är så konstigt; Ett enklare och billigare sätt att byta hem borde du se länge efter. Om du har en vanlig vägg som behöver lite inredning, kan en stor klistermärke ge en snygg effekt.

Stor och liten till liten och stor

Oavsett om du letar efter några små, diskreta märken eller någon riktig synhållare, finns det många olika dekoratörer att välja mellan. Några av dem är stora, riktigt stora. Vad sägs om en två meter lång orkidé på väggen över soffan? Annars kan söta små fåglar, några mystiska grenar, en exotisk palm eller ett fint grafiskt mönster vara bättre? Att hitta ett bra mönster är inte svårt, att besluta att en av dem är sannolikt att bli värre. Märkena är tillgängliga med motiv, både lämpliga för barnrum och vuxna rum, så det är kanske dags att låta junioren dekorera rummet själv?

Egna bilder

Och om du inte är nöjd med de otaliga motiv som tillverkarna redan har gjort är det också värt att veta att klistermärken kan beställas med egna bilder. Det finns norska företag som producerar klistermärken med motiv från privata bilder. Till exempel kan en bild av barnen eller husdjuret vara en artig inredning.

Stick och skalla

Är du en av dem som har försökt att ta bort rätt klistermärkear från väggen innan, så kan du glädjas att höra att limet på dessa nya klistermärken är helt annorlunda. Eftersom de flesta klistermärken, till skillnad från vanliga klistermärken, går bra utan att göra märken på väggen. På det sättet kan du flytta runt och variera helt utan att tänka på att substratet är skadligt.

Klistermärkena är lätta att klistra in, men det antas att substratet är jämnt, jämnt och rent. Med andra ord, på panelväggar är de dåligt knutna. Du behöver inte vara expert på montering, men på de allra största varumärkena betalar det sig att vara två. Följ alltid tillverkarens instruktioner.

ADVERT

Mest populära