All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

På vård i vardagsrummet

Om du brinner vått är det lätt att få sot på glaset. Om träet ligger nära det nära glaset, kan det också vara helt svart. Om glaset sotas bör du använda en glasrengörare som skovlar och löser upp sot. "Alot" från Alfort ska sprutas och fungera innan det torkas av. När du väljer ett rengöringsmedel, se till att du inte väljer produkter som är viktiga eller repa glaset. Därför bör stålull och gryta inte användas.

Släck lätt av fläcken på mattan.

FLEKKVEKK: Vatten och papper löser de flesta fläckarna på mattan. (Foto:. Robert Walmann / ifi Com) "> STAIN AWAY: Vatten och papper löser de flesta fläckar på mattan (Foto:. Robert Walmann / ifi Com).

Det lönar sig att veta vad din mattan tolerera några rengöringsmedel. Lyckligtvis har de flesta av vad vi spiller vattenbaserade. Detta innebär att fläckarna löses småningom. Om du går iväg på plats medan den fortfarande är våt, jobbet kommer att bli lättare. Använd rent, kallt vatten och vit vävnad som

Läs mer om hur man tar bort olika fläckar från mattor här.

När parketten ska tvättas

CLEAN FLOOR: <999 > Den dagliga tvätten görs med en torr mopp. (Foto: Jordanien) "> REN GUL: Den dagliga tvätten görs med en torr mopp. (Foto: Jordanien) Med regelbundet underhåll har du ett långtgående vardagsrumsgolv. På parkett som är oljad eller målad är ett PH-neutralt tvättmedel det bästa. Du kan köpa den i byggprodukterna. Kemtvätt är det bästa alternativet för daglig städning. Om du har ett oljat golv, rekommenderas att du använder underhållsolja ungefär en gång per år.

Håll dig bättre med bokhyllor

PERSONLIG VÄRLD:

En målade bokhylla sätter en personlig touch på inredningen. (Foto: Colorful) "> personlig touch: En målad bokhylla sätter en personlig touch till det inre (Foto: Colorful). Bokhyllor är i full fart i norska hem Ett litet tips är att måla. bokhylla i samma färg som väggen. Då böckerna kommer att bli mycket tydligare och de kommer att dekorera rummet. Kom ihåg att du måste välja en annan färg bokhylla än på väggen, men du kommer att ha samma färg. om du föredrar att markera bokhyllan, kan du måla i en djupare färg än väggfärgen.

LÄS OCKSÅ: Att måla bokhylla.

ADVERT

Mest populära