All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Börja träna hemma i vardagsrummet

Varje nytt år följer en våg av hälsosam mat, ett fitnesscenterabonnemang och hoppet om ett nytt och bättre vardagsliv.

Det är bra, det är. Men det varar länge och mest bryter efter två eller tre veckor. Hemligheten med en varaktig kostförändring och nya rutiner är sällan en start som avväger alla rutiner du känner till.

Kan det vara en idé att börja med de förändringar där du är mest känd?

övningar

Camilla Aastorp Andersen bloggar under namnet Training Lady samt delar inspirsjon, övningar och hälsosamma recept dagligen. Om du vill börja träna hemma, oavsett om du har trätt på ett gym tidigare eller inte, har hon några tips som kan driva dig i rätt riktning.

Foto: Träning Mermaid. nej

Läs också:

Få röra på messen!

Strävar du efter att hålla reda på röra? Hyllor, lådor, lådor, skåp och krokar hjälper dig att få ett snyggt hem.

Om du aldrig har utövat styrketräning innan, men börjar små och försiktiga hemma, vilka övningar kan du börja med?

- Vi har massor av fina övningar du kan börja med, som pushup på knäna, knäböj med eller utan resår, planka, utfall bakåt och doppar använda stolen är fina övningar så länge man inte har några skador som du bör tänka på.

Utrustning

Det finns vissa som vill oroa sig för att sakna utrustning och kroppsvikten kommer inte att räcka till. Camilla, å andra sidan, tror att det finns dussintals övningar som kommer att vara mer än tillräckligt. Dessutom den viktigaste utrustningen vara lätt att få

-. Ni kommer en lång med en fitness boll, ett par gummiband av varierande motstånd, hantlar och en matta. Större märken som Casall och Abilica är oerhört bra på detta område, förutom att Abilica har egen app för hemträning.

Om du inte har utrymme eller pengar att investera i utrustning, kan du få samma effekt av bord, stolar, din partner, dina barn, och inte minst en skateboard.

Foto: Träning Mermaid. com

Se också:

Apps hem

Hur många gånger har du funderat över vad dimensioner ditt fönster har eller stod vid IKEA och undrade om byrån kan passa i ditt sovrum? Här är ...

Varaktighet

Hur länge ska en träning sluta?

- Jag föreslår att du tycker om att träna hemma och öva innan du tänker på resultat och mål. Hur länge din träningstid varar beror helt på intensitet, individualitet och olika utgångspunkter.

Trä när du vill och särskilt när du har energi för det. Ta med dina barn, kör några tävlingar mellan mamma och pappa eller mellan barnen, föreslår Camilla. Gör det roligt!

Exempel

Om du kämpar för att hitta motivation eller inspiration kan det hjälpa till att fokusera på några övningar i början.

De flesta människor vill skärpa buken, lår och rumpa och föreslår sedan tränings bloggare dessa övningar för att komma igång:

Se också:

Test av espressomaskiner

Vi testar fyra olika espressomaskiner. Här finns något för alla oavsett om du gillar vacker design, smarta funktioner eller vill ha mer kaffe-m ...

Mage

  • planka
  • Side planka
  • sit ups

Foto: Fitness Lady. com

Lår

  • Squat
  • Utfall framåt
  • Goblet Squat w / w

Butt

  • Glut bro
  • Höft Thrust
  • bulgariska utfall med stol

Se video eller Hitta bilder på hur man gör var och en av övningarna. Fel teknik kan orsaka skador i rygg, axlar och höfter.

Kommentarer

När du kommenterar måste du använda ditt riktiga namn. Var objektiv, respektera andras åsikter och kom ihåg att många läser vad du skriver. Brott mot reglerna kan leda till uteslutning.

ADVERT

Mest populära