All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Motstå lömsk säljare

Begagnade tidsdelning egenskaper vid köpet

  1. Detta är timeshare
  2. Motstå lömsk säljare
  3. Du är inte utan rättsligt skydd

Den används ofta smarta metoder för att sälja timeshare eller timeshare i söder. Kanske sökes du på stranden och erbjuder ett gratis skraplott. Du vinner priset, vilket är en fri vistelse i en timeshare-lägenhet. Du måste betala resan själv.

Men för att få priset måste du gå med säljaren till försäljningsstället. Och sedan börjar argumentet, vilket ofta slutar med köpare undertecknar kontrakt som de inte skulle underteckna under andra omständigheter.

Goda råd

För att undvika att gå i den klassiska timeshare fällor, du bör följa dessa tips:

  • Print Bli aldrig ett köpeavtal för timeshare lägenheten medan i söder. Prata med konsumentrådet eller en advokat i Norge innan du skriver.
  • Tänk på om du vill semester samtidigt och på samma plats under de kommande åren. Ofta ges alltför stora idéer om utbyte och möjligheter till återförsäljning av aktien.
  • Samtycker inte till att betala förskott. Godkänn inte säljaren att överföra pengar från ditt bankkonto.
  • Köp aldrig en andel i en osynlig utväg. Först efter att du har sett komplexet, kan du betygsätta priset och andra villkor. Om byggnadsarbetet inte har börjat måste du vara extra i tjänst. Undersök säkerheten du har för den inbetalda delen om anläggningen inte är klar eller om den är försenad.
  • Om kontraktet anger en bytesorganisation, kontrollera om erbjudandet faktiskt är genom att kontakta bytesorganisationen. Kontrollera om rabatterade rabatter finns.
  • Kontrollera vad avtalet säger om avbokningsrätten.
  • Det är olagligt att du måste betala något innan tidsfristen har löpt ut. Du kan också vägra att betala en insättning under denna period.

ADVERT

Mest populära