All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Trappa unheard dekormöjligheter

Dekorera endast delar av en trappa kan resultera i en annan inredning. Om det blir robust, lugnt, gott, vackert eller roligt beror helt och hållet på vilket uttryck du vill ha.

Litet utrymme, stor kraft

Det finns inte stora områden alls. Ändå gör de mycket när de utnyttjar motståndarnas potential och ger dem en annan färg eller utseende än resten av trappan eller rummet. De kan till exempel målas i en eller flera färger, tapeter, de kan vara belagda med självhäftande folie eller på annat sätt utsmyckade. Färgstyrka och eventuella mönster påverkar givetvis resultatet.

PASTELL En delikat trappa, målade i sex färger. De dämpade nyanserna ger ett lugnt uttryck. (Foto: Nordsjö) "> Pastell En delikat trappa, målade i sex färger De dämpade nyanser ger en lugn uttryck.. (Foto: Nordsjö)

bara en kort bit

många färger < 999> Flera av regnbågens färger tillämpas, inklusive eventuella omålade pigga (Foto: Nordsjö). "> Many Colors Flera av regnbågens färger tillämpas, inklusive eventuella omålade pigga. (Foto: Nordsjö) Om du har planerat att måla trappan, men tycker att jobbet är för omfattande, kan du ta hand om några eller alla steg är en tillfällig lösning. Effekten, åtminstone tillåter dig inte att vänta. Om du smälter för att ta färgborsten kan dekorativ olja vara ett alternativ. Det är skuren eller klippt och är självhäftande. Dessutom är det lika lätt att ta bort som att installera - snabbt och reversibelt.

Det här är också ett gyllene tillfälle att använda en återvunnen bakgrundsbild, oavsett om den är från ett eller flera projekt. Oavsett vad du väljer att dekorera de användbara stegen kommer de definitivt att göra trappan en blickfångare!

STRONG OCH KLAR

Turkosfärg är ett nytt element i den vita omgivningen - något för stugan? (Foto: Beckers) "> stark och tydlig turkos färg är ett nytt inslag i den vita miljö - som för sommarstuga (Foto: Beckers)? DECO FOIL

sättsteg är uppvärmning element bland alla vita . Dekoration folie är lätt att sätta på och lika lätt att ta bort (Foto: Fantasy interiör). "> DECO folie sättsteg värmer inslag bland alla vita. Den dekorativa oljan är lätt att lägga på och lätt att ta bort. (Foto: Fantasy Interior)

ADVERT

Mest populära