All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

Full med Building Exhibition

informationskontor av färg och inre (IFI) var också närvarande under mässan som hölls den 16 - 20 oktober.

IFI delade bland annat Inspiration, Color Magazine och en rökning fräsch projektmagasin. I samma situation var flera medlemmar av organisationen närvarande.

Gå på monter

Creative Director på informationskontor av färg och inredning, Bjorg Owren, tror att det är klokt för dem som befinner sig i en renovering situation att söka mässor samt renovering portal IFI. nr.

- På mässor och på IFI. Nej blir mycket på ett ställe. Man behöver inte gå från butik till butik för att söka. Det hjälper också för någon i renoveringsläget att veta vad man ska leta efter, säger hon.

Totalt 544 utställare deltog i årets Bygg Reis Deg, vilket är det högsta antalet någonsin.

- Det har varit användbart för oss att delta så att vi kan berätta om vårt informationsbyrå och där publiken kan hitta kunskap och inspiration. Alla vi hade med oss ​​stod positivt och kom i kontakt med många människor, säger Owren.

Den kreativa ledaren stod på stativet flera dagar och kom i kontakt med många som efterfrågade renoveringstips.

- Vi möter människor i hela processen - både de som är på tröskeln, eller letar efter något specifikt, säger hon.

En användbar renoveringsportal

För dem som redan känner Ifi. nej och se användbarheten av webbplatsen, var god och berätta för andra att denna renoveringsportal är tillgänglig. Din vän eller granne kanske inte vet om det. Webbplatsen är den enda i sitt slag i Skandinavien.

- Överraskande vet många om ifi. nej men inte allt. Det är en mycket bra sida att orientera dig, säger Owren.

Next Building Exhibition kommer att hållas 14-18 oktober 2015. Under tiden finns det många andra mässor man kan konsultera.

- Årets mässa har dokumenterats fullt ut att byggbranschen har blivit både grönare och smartare. Detta är en bransch som kan förnya sig, och medborgarna gott för framtiden, säger vd Halvard Gavelstad i Building Exhibition.

ADVERT

Mest populära