All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Av de mest fantastiska äventyr nu förbereds

Spring kom, jag väntade i väntan - men ingenting hände.

Det fanns landroots på färjan, de hade till och med gnidts genom plastkorgarna. Efter år av frustration och försök med olika råd, blev jag äntligen bli av jord råttor och kunde återigen plantera rosor och sätta lök - fantastiskt! En av mina flickvänner har satt tusentals lök i hennes trädgård.

Hur passar hon? Tja, hon lägger löken på golv. Längst ner hon sätter de stora knoppar som kommer att vara djupast, då hon fyller upp med lite jord innan medelstora knoppar som, då ett nytt lager av jord tills löken sätts på plats. Hon uppnår en fantastisk blomning länge

Lisbeths favoriter

1. Tack vare den här vackra enheten försvann jorden råttorna från min trädgård.

www. musfritt. nu

Se också:

Hur TV-signaler i flera rum

är TV i flera rum något som många familjer vill. Vi förklarar hur det görs i praktiken, både för fulla erbjudanden och enklare lösningar.

2. Angelique - En vacker och romantisk tulpan.

3. Hotpants - Spännande nyheter från Nelson Garden. www. Nelson. com

4. Candy Club - Denna tulpan var en glad överraskning. Det började blomningen som vit och så småningom fick några rosa band att bli mer och mer cerisserosa. Fler blommor per lök.

www. Zimtrade. com

Se också:

Höst Pursuits i trädgården

Även om dagarna är kortare och svalare, är det mycket mixtrande med utomhus.

Lisbeth vattenfall är vi i villor trädgårds entusiast. Läs hennes blogg här: lisbeths. blogg. viivilla. nej

Fråga Lisbeth

Hur håller jag frön jag har samlat in?

Anne K

Svar: Torka

Det är viktigt att fröerna är helt torra. Förvara fröna i kuvert eller papperspåsar. Markera alla förpackningar tydligt med namn och datum för insamling. Sedan hålls de torra och svala. Du kan också lagra dem i små hållare, till exempel små filmlådor. Men se till att fröerna är helt torra först så att de inte stönar sig.

ADVERT

Mest populära