All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Vårblommor trädgårds sysselsättningar

I år har våren väntat på långa och fler platser i landet. Om du är trött på skidåkning och snö och har bestämt dig för att stanna hemma under påskhelgen, kan det vara en bra idé att starta årets första dagliga karriärer under dagen.

På vissa ställen är snön fortfarande inte helt borta, men det behöver inte vara ett hinder. Hur som helst borde du undvika att gå på gräsmattan innan den torkas upp efter vintern, och efter den långa vintern kan det ta lite tid.

Samtidigt finns det många andra saker att hitta. Här är sju trädgårdsmästare för att njuta av påskhelgen:

Påskliljor: Snabbare böjer trädgården igen med färgglada blommor.

Skydda växterna mot djuret

Finns det fortfarande mark i marken? Då ska du skydda vinter grönska som buxbom, rhododendron och thuja med mer rikligt e. L. aposteln gör växterna inte kan ta upp vatten från jorden, medan den starka vårsolen ökar avdunstningen från växter. Resultatet är torkertorkning, vilket kan döda växterna.

Kom igång Sommar

Om du inte redan har gjort det är det dags att se sommarblommor, örter och grönsaker. En minidrivhus gör tricket.

Läs också:

Great med små plattor

Den sorgliga standard bad och tvättställ har fått ett fullskaligt uppsving med nya mosaikbeklädnad. Väggar och golv färskades med ny färg. Allt för ...

Gå över trädgårdsredskap, stora och små

Spadar, Trädgårdshögafflar, kostnader och andra redskap med trähandtag kan få ett enkelt spel med sandpapper innan du lägger dem i oljan. Gräsklipparen och andra motorverktyg bör ses över och kontrolleras att allt fungerar. Byt ut olja, filter och tändstift om du inte gjorde det innan du slängde dem för vintern.

Beskära unga fruktträd.

- Structure Beskärning av unga fruktträd som genomförts under våren innan saven stiger i träden och innan knopparna komma ut, säger Eva Rönnblom i trädgård hela året

Förbered fåglar.

Rengör fågelbadet som har varit ute hela vintern. Om du har fågelburar i trädgården borde du tömma dem för gammalt skydd.

Potty om plantskolorna

Krukväxter har gått för att få ny jord och kanske större kruka. Att göra det nu, de får ny mat och bättre utrymme för växtsäsongen börjar.

Ta sticklingar

När du pottar på kan det vara lämpligt att skörda växterna. Avsnittet kan användas för sticklingar, och snart kommer du att få ett antal nya plantor. Om du inte har plats för dig själv planteras de utmärkta gåvorna i en fin burk.

Källa: trädgård hela året

Se också:

Einer - en äventyrlig buske

en är ett tecken fabrik i Norge, och det växer hela landet upp till 1700 m höjd. Den största arten kan växa upp till 6 meter hög och närma sig ...

ADVERT

Mest populära