All egendom: trädgård, kök, inredning >> Konstruktion

Vårkudde på uteplatsen

Innan du börjar på terrassens förfriskning, bör du noga överväga vilken behandling träskivorna behöver. Ibland håll det bara med en noggrann tvätt. Om hyllan är bleknad kan lösningen vara en behandling med träolja. Om däckdäcken har börjat rota eller bli hackad av telehives eller stora snöskotrar, är det lämpligt att överväga att bygga en helt ny terrass.

Tips för beredning

Ta bort den gamla behandlingen innan du ansöker. Applicera träoljefjernare med en träolja / primerborste. Använd förlängningsaxlar. Växeln ger dig en bra arbetsställning och det går fortare med mindre belastning. Skrubba sedan träet med en frottéskrubb, använd helst en förlängningsskänk. Skölj med vatten. Högtryckstvättar rekommenderas inte för den delen av jobbet, eftersom kraften är så stark från fläkten att veden kan plattas ut. När du arbetar för att ta bort gammal ytbehandling skyddar du handväskor i händerna.

Tillämpning av terrassen

Det rekommenderas att ligga på terrassen medan veden är våt. Applicera terrasserna med en primerborste som sträcker sig på en förlängningsaxel. Lägg till terrasserna i fulla lager och låt det fungera i 1520 minuter. Om du vill bleka brädorna finns det också terrasser som kan användas. Skrubba sedan träet med en frottéskrubbe som också är gjuten på en förlängningsaxel och slutligen skölj med vatten. Om uteplatsen inte har oljats ​​från början kan du omedelbart sätta på terrassen för att rengöra smutsigt trä för att återställa sin ursprungliga färg. Efter en sådan behandling blir träet rent och fettfritt och därmed klart för olja.

Använd träolja

Efter två dagars torkning av träpläteringen är terrassen redo för applicering av träolja. Använd en rulle som är gjuten på en förlängningsaxel. Börja med att rulla fyra till fem träplankor åt gången. För att få extra släta slag, använd en ErgoGrip vinkelborste från Jordanien, som också passar förlängningsaxeln. När man arbetar med att applicera oljan måste träet vara torrt och det är inte lyckligt att göra arbetet i varmt solsken. Applicera två skikt omedelbart efter varandra, vilket ger de bästa och konsekventa resultaten. Patiooljan borde inte bilda en film. Överskottsolja kan avlägsnas med en trasa eller strykas med en pensel inom 2030 minuter för att undvika att träoljan flakas. Om terrassen är helt fräschad med impregnerat material, får de torka i två till fyra veckor beroende på vädret innan träet kan appliceras på en terrassebok. Terrassebeis finns idag i olika färger. Bland annat har Jotun utvecklat en serie färger inspirerade av naturen med namn som, halm, swaberg, graystone, skog, mahogny eller burmateak för att nämna några av möjligheterna.

Tips för att välja ett terrasserat golv

Det finns ett rikt utbud av hyllor som kan användas för uteplatsgolv.Träbrädet måste behandlas mot svamp och rotskada för att kunna stå utanför. De flesta väljer preimpregnerat träplank. Hårdare skogar, inklusive tropiska skogar kan också användas. se till att planken som används är miljöcertifierad enligt internationella standarder med bokstäverna FsC eller PeFC. Fiktionsuttrycket Brinell är måttenheten för träets hårdhet. Densitet är måttenheten på densiteten av trädet.

Vad du behöver:

* Extension Shaft

* Terrace Scrub

* Penslar och rull

* Handskar

* Terrace Cleaning

* Terrace Bleker

* Trebitt terrass fläck, finns i 15 olika färger

Konsumentinfo:

Extenderaxel, skrubba och borstar från Jordanien

tel. 22 78 80 00

www. Jordanien. nej

Terrasser och tvättmedel från Jotun

tel. 33 45 70 00

www. Jotun. com

ADVERT

Mest populära