All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

Spring Inspiration är i butikerna

Inspiration är tidningen för dig som vill bygga ett nytt hus eller renovera. Vårutgåva innehåller en fin blandning av renovering och underhåll både inifrån och ut.

Inspiration och trender

I köket i Smøgeprosjektet

År 2012 färgerna - experter är överens om, men vilka färger du bör anta är mer upp till den enskilde.. innehåller därför magazine inget definitivt svar om årets trender, men ett antal spår i olika färg riktningar som kan hjälpa dig att hitta din egen färg för året. Sex kända namn i den inre industrin har satt ihop sina collager, som en bra inspirationskälla när de hittade sin egen stil.

Tidningen innehåller också två före- och efterprojekt. I ett, ett helt renoverat gammalt hus i Oslo, används en mängd olika färger på väggarna som tillsammans bildar en harmonisk helhet. I den andra, en semester i Smögen, är huvudytorna ljusa, medan det finns golv och naturliga element i det inre som skapar stämningen.

Tips och praxis

Hur ljusnar du den bästa tallskärmen? Hur väljer du rätt "trägolv"? Och hur kan du återuppliva de gamla utflödena? Eller välj rätt fasadfärg för huset?

Dessa frågor är några av de svar du får i vårens upplaga. Praktiska tips och steg-för-steg är en viktig del av innehållet - så att renoveringen kommer att gå så smidigt som möjligt. Kanske får du en aha-upplevelse om något som inte var så komplicerat som det kunde fungera?

ADVERT

Mest populära