All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Fläcken och sköt mousserande

Stain Mousse utförs när ytan har mindre oregelbundenheter, hål eller sår som måste överbryggas, medan det gemensamma fyllningen är fyllning av fogar.

Om fläcken och gemensam fyllning är inte tillräckligt för att få en jämn och fin yta, väggarna måste dessutom helsparkles. Läs mer om vården på www. ifi. com

1. Underlaget måste vara rent och fast före mousserande! Lös färg, tapeter, gips, smuts eller fett måste tas bort.

2. Applicera en kappa med häftklammer på ytan. Det ger god vidhäftning till mousserande massa. Låt torka.

3. Lägg lite av det mousserande beståndet på en gnista. Detta hålls i vänster hand medan du applicerar sparkningsmassan med höger hand med en annan gnista.

4. Applicera toppen av toppen av toppen av toppen, sträck ut från botten till toppen. Var försiktig så att du inte lämnar några klumpar på flaren på ytan. Det ger extra slipning jobb.

5. Låt massan torka före slipning jämnt med ytan med slippapper.

6. När massan torkar kommer den att sjunka något i substratet. Därför måste flaren appliceras i 2-3 lager för att göra ytan helt jämn. Kom ihåg att massan måste torka och slipa mellan varje lager.

7. Slutligen fläckar och fläckar massan före målning eller tapeter.

NB Om du vill parkera väggen efter färgningen är det inte nödvändigt att fånga massan.

1. Fog- och nagel- / skruvhålen i nya tallrikar måste glittras före målning / tapeter.

2. Lägg lite av det glittrande materialet på en palett / gnista. Detta hålls i vänster hand medan du applicerar sparkningsmassan med höger hand med en annan gnista.

3. Börja ca. & Frac12; meter från golvet och applicera gnistan på fogen från ovan och ner till golvlistan.

Slå ut från botten till toppen.

4. Flytta dig vidare upp på väggen och applicera massan ovanifrån och in i det område som redan är mousserande. Slå ut från botten till toppen. Detta fortsätter tills hela fogen är täckt med massa.

NB Principen är att vi sparkar in i det område som redan är glittrande!

5. När fyllningsmassan torkar kommer den att sjunka lite i fogen och ett nytt lager måste appliceras. Men se upp så massan bygger inte tillbaka på rekordet!

6. När leden är tillplattad och har hårdnat, skärpt ljuset dammas och flekkgrunnes.

Om fläcken och gemensam fyllning är inte tillräckligt för att få en jämn och fin vägg, varvid väggen i additions helsparkles. Läs mer om vården på www. ifi. com

7. Slutligen glitter spik och skruvhål. Massan appliceras från topp till botten och sträcker sig från botten till toppen. Samma procedur som färgning över.

ADVERT

Mest populära