All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Sportbilstillverkaren på två hjul

Sportbilsproducenten Caterham är mest känd för att göra ultrasound sportbil Super Seven. Nyligen lockade de också uppmärksamhet genom att delta i Formel 1, och konstaterade att det bör vara upp till flera spännande moderna lätta sportbilar som de flesta människor ska kunna ha råd, bland annat Aero Even. Men de har inte nämnt motorcyklar tidigare.

MC Division

Nu har de bildat sin egen avdelning för motorcyklar och planerar försäljning av flera modeller. Tre utgåvor kommer att visas offentligt på International Motorcycle Fair i Milano under det nya året.

Caterham Brutus 750 beskrivs som motorcykeln SUV, till en kraftigt byggd cykel vara lämpliga både på vägar, lera och snö (med enkla modifieringar). Det skiljer sig från mängden automatisk växellåda.

Caterham E-Bike är en elektrisk kqferacer med retro look. Intervallet når fyra till åtta miles och är en cool EU-moped som inte kräver körkort. De dåliga reglerna för körning av körkort innebär att det måste ha pedaler och måste cyklas så att elmotorn kan fungera.

Caterham Carbon E-Bike ska vara en premium elektrisk cykel med modern design inspirerad av deras F1-satsning. Materialvalet kommer då att vara tillgängligt och säljs endast i begränsad utgåva.

Priserna är ännu inte angivna, men Caterhams filosofi är att leverera "Roligt du har råd"

ADVERT

Mest populära