All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Ljusa färger stimulera

mitt i ett bostadsområde under uppförande i Stavern utanför Larvik, som ligger Sjøparken dagis idylliskt belägen vid havet.

är förskolan drivs av Kanvas stiftelsen och är anpassad till deras pedagogiska principer för deltagande i aktiviteter i det dagliga livet och livslångt lärande. Det finns utrymme för 80 barn, spridda över 800 kvadratmeter på två våningar runt ett atrium.

Först i Norge

Sjøparken var den första dagis i Norge att certifieras som miljö A-byggnader, och är lämplig för astmatiker.

Ventilationssystemet styrs av hur många människor är i rummet, är lokalerna värms med centralvärmesystem och automatiska ljussensorer som tänds av rörelse i rummet.

Elementen

Barnkammaren är dekorerad med inspiration från elementen jord, eld och vatten. Färgerna röda, gula, orange, svarta, gröna och blå tänds upp i rummen.

Flera av väggytorna består av omonterad betong, andra har samma talfärger. På golven finns slitstarka heterogena vinylbeläggningar från Gerflor, i samma färgområde.

Miljövänliga val

Taralay Impression Uni och Interior Concept Paving 1. 0 är mycket lämplig för skolor och daghem. Denna typ av golv ökar komforten och ger en utmärkt ljudabsorption. Taralay Impression s funktioner kombinerat med vackra färger och vackra mönster ger ett optimalt vardag för både unga och gamla.

Taralay Impression ger mycket hållbart golv. Vinylbeläggningen är lätt att hålla ren och underhållskostnaderna är låga eftersom beläggningen inte kräver användning av vax eller polish under livet. Detta gör att produkterna anses vara miljövänliga val!

ADVERT

Mest populära