All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Gnistan med Swan

Nordsjö lanserar marknadens första murslev som uppfyller alla krav och är godkänd av Svanen. Med denna subvention är allt du behöver för en framgångsrik renovering tillgänglig med kvalitetsprodukter som både ger ett vackert, bestående resultat och tar de nödvändiga miljöhänsynen.

- Svanenmärket Swan är en garanti för att Sparkel Eco uppfyller alla viktiga miljökrav. Det är således inte nödvändigt att kompromissa med miljön när väggar och tak ska upprättas. En svanenmärkning är baserad på produktens livscykel. Optimala miljöhänsyn tas för beredning, användning och bortskaffande. Det finns också en efterfrågan på god produktkvalitet, säger Trond Riise, teknisk chef på Nordsjö.

Bra fundament är viktigt

Förutom att vara ett mycket bra alternativ till miljön är det också den bästa utgångspunkten för ett framgångsrikt resultat. för trevliga målade väggar och tak.

- Med en kappa får du jämnt mellanrum och sprickor, efter kort torkning kan ytan slipas. Det är lätt att arbeta med, vilket ger professionellt resultat och är den bästa utgångspunkten för vidare måleri, säger teknisk chef. Sparcel Eco är tillgänglig på marknaden från och med 1 januari.

Med Eco Sparkel erbjuder Nordsjö ett komplett produktsortiment som skyddar miljön. Efter skriden genomfördes rekommenderar måla experter ett lager Nordsjö Basic +, det ger den bästa fäste för täckfärger färg Nordsjö Inova samling. Färgen är lämplig både i tak och på väggar, finns i alla färger och i fyra olika glansnivåer. Alla nämnda produkter uppfyller höga miljökrav, och är tidigare godkända och Svanenmärket.

Nordsjö tillhör den globala koncernen Akzo Nobel, världens största tillverkare av färg och träskydd. Företaget har tillgång till och utnyttjar senaste vetenskap och teknik. Miljön har högsta prioritet i produktutveckling.

- Det här är den professionella kompetens som nu också har utvecklat Putty Eco så att vi kan genomföra hela renoveringen med god miljösamvete, säger Riise.

ADVERT

Mest populära