All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Sofistikerad välkommen

Vi har vanligtvis relativt höga förväntningar på entrén. Rummet har inte några få funktioner - det skulle vara användbart för skor, kläder och förvaring, och helst borde det vara både snyggt och elegant. Nest efter ingången är detta rum våra gäster träffas först när de anländer.

Ingången till familjen var mörk och trång och delvis oorganiserad, vilket lämnade 12 kvadratmeter långt innan man förlorade syn. Din högsta önskan var att utnyttja utrymmet på bästa möjliga sätt, samtidigt som du skapar ett varmt och mysigt rum som välkomnar människor.

Tapeten, den gamla soffan och bordet i fin kontrast till de snäva skåpen - ett fint hörn.

Praktiska lösningar

En stor spegel lägger till något tufft i stilen och har en förstorande effekt i rummet.

Ingången är torg och alla tre dörrarna och ett fönster äter vid väggytan. Ergo det var inte många hela väggar att ta av, med tanke på inredningen. Glidande garderob gav vika för väggmonterade modulära skåp, medan under fönstret är två skräddarsydda köksskåp med gemensam topplatta.

En stor spegel står mot väggen vid ytterdörren, och bidrar starkt till känslan av att rummet är större än det faktiskt är.

Den estetiska utdrag

Soffan är gamla och värdefulla familjeklenoder, som sätter standarden för inredningen, inte minst när det gäller färg. Soffa vägg tapetserad med en välsorterad bokhylla design, och man får en känsla av att kasta ner i soffan i biblioteket, snarare än att man faktiskt befinner sig i en hall.

Här är en bra atmosfär, med en fin tapeter och en soffa med själ. Skräddarsydda täcken döljer många vantar och halsdukar.

Lyftridån är fastsatt i taket, vilket ger effekten att fönstret är högre än det faktiskt är.

De andra väggarna är mätta, i en ljus färg tagen från tapeten, vilket bidrar till att skapa en helhet. Den nya våningen, i grågrå ek, drar inte precis intrycket, men är en exklusiv funktion. En tätt lyftgardin är fastsatt på taket och ger intrycket att fönstret går längre än det gör - som en fin och förstorande effekt i rummet.

En av de viktigaste rummen i huset är oigenkännlig och familjen storkes med resultatet; ett rum med en bra atmosfär, vilket innebär att gästens farväl tar längre tid än tidigare. Och bara det förstår vi!

Flera bra grepp har gett bra med lagringsutrymme och ett rum som är trevligt att stanna i.

ADVERT

Mest populära