All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Försiktigt i dag med mattan i sovrummet

- Mysigt filt i sovrummet är helt enkelt en bra början på dagen. En filt av mjuka och mjuka fibrer påminner fötterna om hur det ska gå ut i mjukt gräs en sommarmorgon. Med en matta på golvet blir det lite sommar känsla, oavsett väder och säsong, säger hon.

Mer argument för matta

  • Matta ger rummet en exklusiv touch, det blir mysigt och mysigt.
  • Mattan dämpar akustiken i rummet och skapar en intim atmosfär.
  • Med hårda golv i de andra rummen i huset märks en mjuk matta som vi är här på privata grunder.
  • Matta har ljudisoleringseffekt, vilket minskar ljudet mellan golv.

COVER: Matta i mjuk tencel kvalitet för dem som drömmer om lite extra lyx i vardagen. Matta från INTAG. (Foto: Intag) "> LAG PÅ TEAM: mattan på mattan i mjuk tencel kvaliteten för dem som drömmer om lite extra lyx i vardagen Matta från Intag (Foto: Intag)..

Mattor passar sovrummet

funktioner:. Fasta filtar finns i många färger och kvaliteter, med olika egenskaper vad passar dig? (Foto:. Bjorg Owren / ifi com) "> funktioner: Clearing mattor finns i många färger och kvaliteter, med olika egenskaper. Vad är bäst för dig? (Foto: Bjørg Owren / ifi. Nej)

Alla typer av mattor kan i princip användas i sovrum.

- Här är det pris och egenskaper som man vill ha matta som är avgörande för valet, säger Sveen.

I en gammal och släpad hus är ull den bästa lösningen eftersom den isolerar bättre än syntetiska mattor. Hur svårt att använda mattan ska tas hand om. Mattor av viskos och Tencel, ett nytt och något mer robust typ av viskos, har blivit mycket populärt på grund av mjukhet och en silkeslen utseende. Dessa mattor är dock sårbara för vattenförorening och fläckar, så du bör vara medveten om var de placeras.

- Om du vill ha en mjuk och utsökt matta, kan sovrummet bara vara platsen, säger Sveen.

SILKELOOK: Viscose och Tencel är kvaliteter med en yta som påminner om silkepluggar. Mattorna är från Jacaranda, ledd av INTAG. (Foto: Bjørg Owren / ifi Uk.) "> SILK LOOK Viskos och Tencel är egenskaper med en yta som liknar silke mattor De mattor här är Jacaranda, som uppbärs av Intag (Bild:.. Bjørg Owren / ifi . com)

sommarkänsla: med heltäckningsmattor och lätta tyger blir lite sommarkänsla varje morgon (Foto:.. Intag och Bjorg Owren / ifi com) "> sommarkänsla: Med mattan på Golvet och lätta tyger får lite sommar känsla varje morgon. (Foto:. Intag och Bjorg Owren / ifi Com)

prover: Använd tiden och leka med kombinationer av tapeter, färg och mattprover för att hitta den atmosfär du vill ha.Bakgrunden är från Morris / INTAG. (Foto: Bjorg Owren / ifi Com.) "> prover:. Använd tiden och leka med kombinationer av tapeter, färg och mattprover för att hitta den atmosfär du vill Tapeten är från Morris / Intag (Foto.: Bjorg Owren / ifi com)

textilplattor.. textilplattor är ett alternativ till filten på en rulle Denna mjuka golv är från Golvabia (Foto:. Golvabia) "> textilplattor: textilplattor är ett alternativ till matta på rulle. Detta mjuka golv är från Golvabia. (Foto: Golvabia)

ADVERT

Mest populära