All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Så mycket pengar du kan spara på verktyget

Vi trivs mest, även när det gäller att bygga och städa upp. Oavsett om vi bygger en terrassertrappa, borstar upp barnsrummet eller sniglar en garderob; verktyg vi behöver ändå.

Det finns en bred enighet om att köpkvalitetsverktyg ska användas ofta och ofta. Å andra sidan är priset vanligtvis det viktigaste när man köper verktyg som du inte använder så ofta.

Och det är inte bara en prisskillnad mellan de olika varumärkena, men på samma modell kan variationerna vara stora. Om du planerar att förnya din verktygslåda är det mycket att spara på att kontrollera priser före handel.

Metod

Det sätt vi har hittat de olika priserna är genom en enkel sökning på nätet eller genom att använda prisjämförelsesajter som vi har. nej och Kelkoo. nr.

Priser genomsöktes fram 9 augusti 2012.

Vi har inte tagit hänsyn till eventuella skillnader i leverans / pris eller företag leverans

Spara 646 på B & D Tiger

Foto: Foto: tillverkare / jul. nej

Foto: foto: Øyvind Lie

Ett annat verktyg som har kommit bra ut i Klicka. Inga test är Black & Decker's HPL10RSK Small Bayonet-fodral. Testerna verkar bara så bra att de inte skulle leverera det.

Om du också köper ett lätt och praktisk bajonettfall kan du också spara bra pengar här.

Vid Eltema. Nej, det erbjuds för närvarande 850 kronor. Köper du det hos Jula? nej, du betalar ut med 1 495 kronor.

Spara 248, - vid Hultafors TC 16 XL hammare

Använda hammaren rätt är fortfarande en nödvändig färdighet när du ska göra snickeri. Detta traditionella verktyg är fortfarande ett viktigt verktyg du litar på när du ska smyga.

Hultafors TC 16 fick toppbetyg i Klicka förra året. Nej, det är ett stort test av hamrarare. Även om produkten självklart är densamma från butik till butik, kan vi inte säga detsamma om priset.

På nätbutikerna vi tog för oss varierade priset från 398 Mamut till Mamut. netto / jagardhandel för 646 kronor i Thaugland. nr.

Hundratals patchar för att rädda borren

Korrekt elektrisk verktyg när snickeri är minst lika viktigt som den klassiska implementerar hammare och såg. Du behöver inte heller vara ett proffs för att dra nytta av en bra borrning.

Foto: Foto: Producent / Netshop. com

du drömmer om en Bosch borr PSR 14 4 LI-2, kan du med några enkla knapptryckningar spara över 300, - NOK.

Vi hittade det här praktiska verktyget för 1 195 på Deal. nej och Netshop. nr. Vid Mpx. nej, samma borrkostnad 1 499 NOK.

Spara 1720 pengar från Bosch PCM 8 S

Vill du ha en professionellt verktyg för noggranna sågning breda arbetsstycken, med en kraftfull motor för de tuffaste applikationer, så kanske en geringssåg för dig.

Modellen PCM 8 S från Bosch hittades hos Tretti. nej till 2 175 kronor. På Tofteelectric. ingen kostar fallet 3 895 kronor.

Foto: Foto: Producent / Trettio. nej

Foto: Foto: Producent / Outnorth. com

Undvik att betala dubbelt

Med ett multiverktyg för handen kan du fixa precis vad som helst. Det är inte bara när du är ute på en resa, så kan ett sådant verktyg vara till nytta. Verktygslådan är inte alltid tillgängliga, och då kan det vara okej med ett roterande verktyg som har lite av "allt".

Leatherman är väl synonymt med kvalitet när det gäller multiverktyg, därför vi kontrollerat priset på modell Wave.

På Outnorth. nej, får du det för 619 kronor, men du på Sportsnett. Inget måste göras med nästan två gånger. 1 195 kronor.

Källa: Dinside. nej, bostad. com

Se också:

Denna varelse trivs i din bostad

Bygga terrass med

Hur fixar hålet i väggen

Cutting raka med runda

ADVERT

Mest populära