All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Så mycket bostäder du får för 10 miljoner

15. 958. 269 kronor fattigare, men en hård köksrikare, du får med hundratals kvadratmeter fastigheter i Boca Raton. Kontakta FloridaBolig för mer information om fastigheten. Foto: FloridaBolig Se mer SYDAFRIKA: Detta bostadsområde är 900 kvadratmeter; Här finns fyra sovrum, TV-rum, spel- och nöjesrum, två rum och ett garage med plats för fyra bilar. Kanske något för dem som drömmer om Sydafrika och har 13 miljoner kronor. Det är mäklare Gardenroute som säljer fastigheten. Se även nästa bild.

Källa: Sök. nej Foto: Garden Route Visa mer // www. gard rutt. nej "> Garden Route säljobjekt har också en liten pool på terrassen. Huset ligger i St Francis Bay, en timmes bilresa från Port Elizabeth.

även denna sydafrikanska huset är i St Francis Bay, väster om Port Elizabeth. huset har fyra sovrum och fyra badrum, två "solstol", tvättstuga och garage. huset är prissatt av Gardenroutes till 9, 9 miljoner, men sedan Se mer Trevligt inred i stora vardagsrum i detta hus, som säljs för 9,9 miljoner kronor till

/ / www. gardenroute. no "> Garden Route. Källa: Sök. com mer DELRAY, FLORIDA:

SNAS lägenhet i Delray till salu för 679. 000 dollar, cirka 4 302. 212 miljoner enligt DnB NOR kurser. Det är FloridaBolig som är en mäklare. Läs mer om Delray Chamber of Commerce hemsida. . Källa: Sök. com mer DELRAY, FLORIDA:

Fargevelget inkluderar Florida tastful i den annonserade Delray-leigh eten. Sovrummet är lila och köket rött. Kontrollera broschyren FloridaBolig för mer information. Källa: Sök. nej Visa mer Klicka här för att återgå till huvudartikeln.

Klicka här för att återgå till huvudartikeln. Klicka här för att återgå till huvudartikeln.

Klicka här för att återgå till huvudartikeln.

Klicka här för att återgå till huvudartikeln.

Klicka här för att återgå till huvudartikeln.

Klicka här för att återgå till huvudartikeln.

Klicka här för att återgå till huvudartikeln.

hus i Provence

i Roquebrune Village, en timmes bilresa från Nice, säljer Call Global ett hus byggt 1820 (renoverades 2003) med fem sovrum 2 310. 000 euro, vilket motsvarar 19 304 208 miljoner ( DnB NORs kurs). Läs mer om den lilla staden Roquebrune och klicka på nästa bild för att se den associerade poolen.

Foto: RingUtland, källa: Finn. nej /

Visa mer

Förutom huvudbyggnaden har Provence-fastigheten ett pojkors rum, stall och verkstad. I hjärtat av trädgården finns en pool.

Foto: RingUtland, källa: Sök. com mer Två hus, pool och 50 olivträd i Aegina, Grekland, kan köpas av Sisco Consult för, 10, 8 miljoner.Huset är 440 kvadratmeter, och du tittar på en vy, vet att fastigheten ligger på ett däck högt uppe i en kulle. Utsikten går så långt ögat kan se.

Foto: RingUtland, källa: Sök. nej Visa mer Klicka här för att återgå till huvudartikeln.

Klicka här för att återgå till huvudartikeln. Klicka här för att återgå till huvudartikeln.

ADVERT

Mest populära