All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Snöslunga gör skotta jobb lättare

Snowy träd är mysigt när julen står för döden. Men när snön fortsätter att sjunka och göra omriktningen omöjlig för några korta timmar, är det inte så mysigt längre.

För många är snöförflyttning nu en daglig aktivitet, och vissa platser måste rengöras flera gånger om dagen. Det kan gå utöver kropp och humör.

Snöskoter för olika behov

Det enklaste sättet är att använda snöskotrar. Det finns ett antal modeller som täcker olika behov. Därför bör du, när du väljer en snöskoter, först bestämma vad du behöver.

Prata med proffs och be dem att visa fler modeller för dig. Vad du bör tänka på innan du handlar kan du läsa mer om snöskottsartiklarna för olika behov och vilken snöskoter är bäst för dig?

Gå tillsammans med grannen

En snöslunga är en betydande investering, och betalar i första hand i de snöiga delar av landet.

Om plånboken är slunken kan ett alternativ vara att gå tillsammans med flera grannar på gatan och skarva på en gemensam snöslunga. Se till att du skriver ett skriftligt avtal om användning och utgifter för service och reparation innan du går till snöskoter.

Läs också:

Undvik stöld av snöskotern

Snöskotrar är ett favoritmål för tjuvar, trots att de är stora och tunga. Tänk igenom din egen snögubbas säkerhet innan vintersäsongen är över oss.

Vad är nytt? Investera i bra snöborttagningsutrustning. Det sparar din rygg.

Rätt utrustning skotta

Bor du vid kusten där snön inte är garanterad att falla i överflöd varje år, kan det vara mer fördelaktigt att investera i en bra spade utrustning. Mycket kan göras med bara en låda, men jobbet är lättare om du har rätt utrustning för rätt jobb.

Vad du kan behöva för snöskoterutrustning finns i artikeln Gör dig redo för snöborttagning. Med rätt växel är jobbet både lättare att utföra och mindre utmanande för ryggen.

Titta på din rygg!

Snö kan vara en tung belastning på kroppen, och varje år finns flera som skadar arbetet för att rensa snö.

Med rätt teknik och rätt utrustning kan du undvika att vara en del av denna statistik. Hur man undviker att skada ryggen kan läsas mer här.

Glöm inte att låda ligger i bilen. Då är du alltid beredd att fastna på vinterslitage.

Läs också:

Tak - Hur måsar du tak

Ett tak bör mås regelbundet för att undvika skador, men se också till att du inte skadar dig själv. Vi kommer att ge dig tips om vilken utrustning du ska använda, hur ...

ADVERT

Mest populära