All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Smyga in bostadskön

I dagens marknad är det ingen idé att ligga bakom att läsa bostads reklam. Om du besöker dessa webbplatser får du de flesta hemannonser online.

  • Comb
  • hitta egendom
  • Residential Net
  • NOTAR egendom
  • ALive

Fynd utsikt!

Vi har tidigare skrivit att du kan kupa vyn för att säkra det hem du vill ha. Om du bara går till de annonserade vyerna måste du räkna med konkurrens från många andra intressenter.

Alternativet är att hitta de färskaste annonser på nätet, ring mäklaren och be om en extra portion innan de meddelade utsikten börjar. Representanter för de platser vi refererar till bekräftar att hemannonserna publiceras online flera veckor innan de skrivs ut på papper.

- Vi annonserar online nästan omedelbart efter att vi fått uppdraget. Annonsen på papper kommer först 14 dagar efteråt, säger Eivind Rodem, press talesman vid Notar endom.

Tinde

Tidigare fastighetsnät har ändrat sitt namn till Tinde. De meddelar att 75 procent av alla norska fastighetsmäklare är anslutna till Tinde.

- Namnet betyder utkikspunkten och bör berätta att vi får översikten med oss, en startpunkt för navigering. Vi har annonser från hela landet, säger Øystein Sehlmann, affärsutvecklingschef i Tinde.

Under året meddelades 45.000 bostäder på Tinde. Enligt Sehlmann är både DnB, Postbanken, Obos, Exact, Varden och Garanti kunder hos Tinde.

Sehlmann tvivlar inte på att annonserna på webben är de färskaste.

- Vårt intryck är att annonserna är publicerade tidigare och tidigare på webben. Allt fler bostäder säljs utan att annonseras i tidningar, säger Sehlmann.

FINN-fastighet

FINN-fastighet kan inte berätta hur många annonser de hade under årtusendet, men de hävdar att de är största online.

"Vi har gått över de andra spelarna och har nu störst genomströmning", säger Christian Berg, direktör för FINN-fastigheten.

Enligt Berg hittar du annonser från hela landet på FINN-fastigheten.

- Møre og Romsdal och Sogn og Fjordane är våra fattigaste län, säger Berg.

Han bekräftar också att annonserna på webben är en vecka eller två fräschare än i pappersutgåvan.

Bolignett

Bolignett betonar till skillnad från FINN fastigheter nordvästra Norge som en av sina bästa områden.

-. Finnmark, Oslo och Akershus är de områden vi är dåligt representerade Vi är bäst representerade i södra och västra Norge, säger Karl Magnus Parmann i bostadsområden nätverk.

NOTAR egendom

Om du vill köpa bostäder Notar isnt gå in i stora samlingsplatser på nätet. Notars egendom har bestämt sig för att vara ensam, utanför det stora samhället online.

- Vi vill bygga en egen sida, och till och med nu är vi de enda med videovisning av alla bostäder ", sa Rodem.

Han säger att Notar får många förfrågningar från köpare som bara har hittat annonserna online.

- Det är vanligtvis fullt möjligt att ordna extraktion innan du öppnar öppna visningar, säger Rodem.

Adirekta

På sommaren började Adirekta-mäklare service för dem som vill sälja fastigheten helt eller delvis på egen hand. På deras webbplats hittar du bostadsannonserna hos dem som säljer via Adirekta.

ADVERT

Mest populära