All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Rökt parkett i exklusiva kust hem

I det exklusiva Båstad på svenska sydkusten, har byggt ett bostadsområde med flera hus i New England stil. Projektet heter Clarence Hill och ligger intill Båstad Golf Club. I denna vackra nya byggnad har Saga Wideplank Old Smoked White lagts till nästan hela huset.

- Det är ett robust och annorlunda golv, med extra bred och lång bord som ger en solid look. Träborden har blivit rökta och vita behandlade för att ge golvet ytterligare ett tecken, säger Ann Jeanette Myrland i Saga Parket.

Exklusiva och rustikt

golv får en lantlig touch från stora planat kvistar och hand skrapade v-spåret mellan borden ger en känsla av exklusivitet.

I allmänhet projektet är materialval fast och huset hålls i en exklusiv standard med stora rum och en härlig vardagsrum med öppen spis i klassisk stil. På första våningen finns ett kök med en stor matplats, ett sovrum / kontor och ett badrum. Övre våningen består av tre sovrum och ett stort vardagsrum, två badrum och flera garderober.

Stort utbud

Husen är utvändigt klädda med bergspaneler och har ytrör med skiffer.

De stora glasdörrarna ger ljus och förbinder utomhus- och inomhusområdena. Terrassen har utsikt över Laholm Bay och golfbanan.

Saga Wide Plank Old Smoked White ingår i SAGA Wideplank-samlingen från Saga Parket. Samlingen innehåller både mer exklusiva rustika golv, med 26 cm breda och 2200 mm långa bord i sex olika färger.

ADVERT

Mest populära