All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

För att smida medan järnet är varmt

Rustik inredning är nyckeln till årets trädgårdstrender, och speciellt järn i rostiga ytor karaktäriserar bilden. När gåvan och interiörens firande i Lillestrøm släpptes på lager tidigare i år tog smidesjärnsvaran en stor del av platsen. Allt från stora paviljonger och vackra rosenbuskar till rena dekorativa element visades på showen.

Trenden kännetecknas av det faktum att det inte längre bara är blommor och växter som kommer att ha ära att dekorera i trädgården. Ornament och dekorationer har blivit lika uppenbara i trädgården och på terrassen som i vardagsrummet, men det borde helst inte se nytt ut. Träskivor och drivved hör samman med rostiga metall och grova järnobjekt.

Rustik Romans

Romantiskt paviljonger, företrädesvis i järn, tittade från flera leverantörer på mässan, och de var glada att prydnads och kroneprydede. Men en paviljong kräver en rymlig trädgård för att få det rätt. Men det finns ingen anledning att oroa dig om du inte har plats för en paviljong, men det finns fortfarande många andra roliga saker att fylla i trädgården med.

Vackra rosebuys är alltid en stor framgång, oavsett om du väljer att låta rosor eller andra klättringsgrödor dyka upp längs stället. Kombinera rosenbusken med vackra sömmar i järn och du kommer att ha en vacker och nostalgisk ram för trädgården. En smidesjärnbänk full av mjuka kuddar i solväggen eller en bäddsoffa under äppelträdet ger också trädgården en snabb aning av nostalgi.

Kayene vårkatalog är full av rustika varor till trädgården. Typiskt för utvecklingen är vagnar och cykel smide som inte har något annat syfte än att vara en dekorativ prydnad i trädgården där kan placeras blommorna funktion. Andra dekorativa föremål för trädgården anläggning stöder i smidesjärn spjut med bollar, änglar och fjärilar

bra för växter

Men smidesjärn varor kan vara såväl praktiska som dekorativa. Plantentusiasterna hittar gott om frestande godsaker bland säsongens trendiga produkter. Kayene har planteringsverktyg i smidesjärn av trä smidesjärn, och vad är bättre än att hänga upp dem efter användning i växelkrokar i Hortensia smidesjärn? På Solfang få stora hängande korgar av sommarblommor och ampelkroker att hänga upp dem. I nätbutiken i Gros trädgården du också vacker växt trappor, väggmonterade hållare för blomkruka, trädgårds sträng och bedkanter, alla i samma fina smidesjärn stil.

Om du har turen att hitta gamla smidesjärn med använda näringsidkare eller kanske med släktingar som flyttar från hus och trädgård till lägenheten, det finns andra ord, bara för att smida medan järnet är varmt och säkra rustika godsaker.

ADVERT

Mest populära