All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Mjukt handfat i badrummet

->

Matrummet i öppen planlösning i Medelhavsstil, med plats för två handfat och massor av hyllor är en trevlig och prisvärd lösning.

Ett litet Bonsai-träd ger badrummet en exotisk känsla.

Badrummet var ursprungligen knådat. Paret bestämde sig därför för att riva ner en vägg och införliva ett tidigare sovrum i badrummet. Något som har gjort familjen idag har ett stort och luftigt bad på 9 kvadratmeter. De valde att bygga en öppen planlösning i medelhavsstil med små plattor, med plats för två handfat och gott om hyllor för handdukar och toalettartiklar. Tanken med den robusta benlösningen kläckes av inredningsdesignern Camilla Solli.

Materialet är lätt att arbeta med eftersom det är lätt att forma och väga lite. När bänkskivan var färdig med rätt mått var det lätt för kakan att klä den med kakel. En stor spegelyta är väggad i väggen ovanför tvättstället, vilket ger badrummet ännu större rumsföremål. Solli har även valt ett personligt bestick på golvet genom att bilda en stor cirkel i mitten av golvet, med mindre filéer än i badrummet, vilket skapar dynamik i inredningen.

Lätt att tänka på På italienska väggar väljs italienska plattor i en mild sandfärg för att göra badrummet så varmt som möjligt och ändå hålla det ljust och luftigt. Värmekablar säkerställer att golvet är bekvämt att gå på för bara fötter. För närvarande är badrummet endast utrustat med dusch.

Läs också:

Dra nytta av utrymme med kreativa lösningar

Tänk kreativa lösningar, och du kan både dra nytta av utrymmet i ditt hem och hålla reda på saker.

På lång sikt är planen klar med bubbelbad i ett hörn när de hittar en tank som har rätt design och har en bra reningsanläggning. Badrummet är lätt att hålla i ordning, särskilt på grund av det robusta tvättstället, vilket ger utrymme för all badrumsutrustning. För tillfället är familjen älskling på dekordelar i lila och grönt.

Det neutrala badrummet är därför utrustat med lila och gröna handdukar och stora lila korgar med plats för krämer och tvål. Ett litet Bonsai-träd, en etnisk avföring och stora gröna bambuskulpturer i en brun burk på golvet är utsökta detaljer som gör badrummet lite mer exotiskt på norska marken.

Konsumentinfo:
  • Badrummet är designat av Camilla Solli. Hon har ett specialdesignat handfat och är arkitekten bakom kakelmönstret i cirkeln på badrumsgolvet.
  • Plattorna kommer från TM Bergersen.
  • Duschlösning från Gustavsberg.
  • Handfat och toalett från Villeroy & Boch.
  • Handfat är tillverkat av Litex-plattor från Glava.
  • Blandare Batterier från Gustavsberg.

Läs också:

Överväg du att använda IKEAs köksskåp i badrummet?

Det bör hållas i åtanke, enligt experterna. Här förklarar de varför.

ADVERT

Mest populära